Απίστευτες δηλώσεις Ψωμιάδη για το ελληνικό MeToo: «Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες να διαφωνούσες τότε!» (vid)

Newsroom
Απίστευτες δηλώσεις Ψωμιάδη για το ελληνικό MeToo: «Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες να διαφωνούσες τότε!» (vid)
Απίστευτες ήταν οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη για το κίνημα #MeToo και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμούς.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο οποίος μίλησε για τη φωτιά που ξέσπασε στο αμάξι του και παραλίγο να καεί ζωντανός.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πολιτική, τον «αποκλεισμό» του -όπως υποστήριξε- από τα ΜΜΕ αλλά και το ελληνικό #metoo, κάνοντας μια απίστευτη δήλωση.

«Αν δεν γούσταρες να μιλούσες τότε»

Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να απαντήσει στο πως «βλέπει» τις καταγγελίες ηθοποιών αλλά και την γνώμη του για την υπόθεση με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Εγώ είμαι αντίθετος με αυτά, αν δεν γούσταρες να διαφωνούσες τότε. Έκανες την δουλειά σου τότε και τώρα πας να βγεις στην τηλεόραση και να σε ξαναθυμηθούν. Κατηγορούμε τον Πέτρο τον Φιλιππίδη, δημόσια μιλάω. Όλη η Ελλάδα. Αν αύριο αθωωθεί από το δικαστήριο; Τι θα γίνει, ποιος θα τον αποκαταστήσει. Σαν κι αυτόν, πολλούς. Διαφωνώ με όλα αυτά...», ανέφερε.

Αρχικά ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός πως τον έχουν αποκλείσει από τα κανάλια, καθώς -όπως υποστήριξε- παίρνει τηλέφωνο δημοσιογράφους και του λένε πως δεν τους επιτρέπουν οι ανώτεροί τους να τον έχουν στην τηλεόραση.

Έκανε λόγο για ανθρώπους και εκπομπές που «του γύρισαν την πλάτη» και είπε χαρακτηριστικά πως «όταν χτύπησα την πόρτα σε ανθρώπους που τους έχω βοηθήσει, την βρήκα κλειστή. Εγώ που ήμουν σταρ των ΜΜΕ καταστράφηκα, μου στάθηκε η οικογένειά μου».

Επίσης είπε πως: «Είμαι ο Μέσι της πολιτικής. Ο Ζορό της πολιτικής και το γούσταρα αυτό...Ήταν δύσκολο όταν "σκότωνα" μέρος της περιουσίας μου. Ήταν δύσκολο γιατί λες δούλεψα δεν μου τα χάρισαν και σήμερα τα "σκοτώνω"...».

Για τις γυναικοκτονίες ανέφερε πως «την γυναίκα δεν την χτυπάς ούτε με λουλούδι, να κοπεί το χέρι».