Η Sony παρουσίασε τις τηλεοράσεις που χαρακτηρίζει «Ιδανικές για το PS5»

Παύλος Παπαπαύλου
Η Sony παρουσίασε τις τηλεοράσεις που χαρακτηρίζει «Ιδανικές για το PS5»
Ένα χρόνο μετά την σειρά τηλεοράσεων που ήταν «έτοιμες για το PS5».

Η Sony ανακοίνωσε τις νέες Bravia τηλεοράσεις της που χαρακτηρίζονται «ιδανικές για το PS5». Με αυτόν τον τίτλο, οι νέες οθόνες παρουσιάζονται ως οι κορυφαίες για χρήση με το σύστημα νέας γενιάς, αφού εκμεταλλεύονται διάφορες τεχνολογίες που θα εκτοξεύσουν την απόλαυση του θεατή/παίκτη.

Οι τηλεοράσεις «Ιδανικές για PlayStation 5» θα φέρουν δύο ολοκαίνουργιες αποκλειστικές δυνατότητες για PS5, το Auto HDR Tone Mapping και το Auto Genre Picture Mode. Υποστηρίζουν επίσης ρυθμούς ανανέωσης καρέ έως και 120 fps σε εξαιρετικά ευκρινή ανάλυση 4K, μέσω του προτύπου HDMI 2.1 σε συμβατούς τίτλους. Επιπλέον, με χρόνο καθυστέρησης εισόδου (input lag) που αγγίζει και τα 6,0ms στα μοντέλα Z9J, θα επιτύχετε εξαιρετική ομαλότητα και ανταπόκριση σε τίτλους πρώτου προσώπου (shooting), σε αθλητικούς και απαιτητικούς τίτλους με έντονη δράση στην οθόνη.

Οι τηλεοράσεις BRAVIA XR της Sony προσφέρουν εκπληκτικά ρεαλιστικές εικόνες γεμάτες ζωντανά χρώματα και εντυπωσιακή αντίθεση, επενδυμένες με μοναδικό ήχο μέσω της τεχνολογίας οθόνης που σας τοποθετεί στην καρδιά της δράσης είτε παίζετε παιχνίδι είτε παρακολουθείτε ταινία.

Auto HDR Tone Mapping
Με το Auto HDR Tone Mapping, οι ρυθμίσεις HDR θα βελτιστοποιηθούν στιγμιαία κατά την αρχική ρύθμιση του PS5. Το PS5 θα αναγνωρίσει αυτόματα τα συγκεκριμένα μοντέλα τηλεοράσεων BRAVIA και θα «επιλέξει» ανάλογα την καλύτερη ρύθμιση HDR για την τηλεόραση. Με το βελτιστοποιημένο HDR tone mapping για τις προδιαγραφές μίας τηλεόρασης BRAVIA, θα δείτε τις ακριβής λεπτομέρειες και χρώματα ακόμη και σε σκηνές υψηλής αντίθεσης. Για παράδειγμα, θα αντιληφθείτε τα λεπτομερή αντικείμενα στις πίστες του Gran Turismo 7, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πραγματοποιήσετε την επόμενη κίνησή σας.

Auto Genre Picture Mode
Οι τηλεοράσεις BRAVIA XR μπορούν να αναγνωρίσουν αν παίζετε ένα παιχνίδι ή βλέπετε ταινίες και σειρές. Με τη λειτουργία «Auto Genre Picture Mode», η τηλεόρασή σας μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία παιχνιδιού όταν παίζετε, ελαχιστοποιώντας την καθυστέρηση εισόδου για να κάνει το παιχνίδι να έχει καλύτερη απόκριση ή σε τυπική λειτουργία όταν παρακολουθείτε ταινίες μέσω μίας υπηρεσίας ροής περιεχομένου ή από Ultra HD Blu-ray στο PS5, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην επεξεργασία εικόνας, για μια πιο εκφραστική εικόνα. Το «Auto Genre Picture Mode» θα γίνει διαθέσιμο μέσω μελλοντικών ενημερώσεων λογισμικού σε τηλεοράσεις BRAVIA και PS5, έως το τέλος του 2021.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τηλεοράσεις BRAVIA XR που είναι «Ιδανικές για PlayStation 5» στο επίσημο ελληνικό site της Sony.

Όσοι αγοράσουν μία από τις νέες BRAVIA XR, τις πρώτες τηλεοράσεις στον κόσμο με γνωστική ευφυΐα, μπορούν να αποκτήσουν ψηφιακούς κωδικούς για το PlayStation Store αξίας €100. Μοναδική προϋπόθεση είναι η αγορά να ολοκληρωθεί μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2021. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την προσφορά εδώ.