Γλυκά Νερά: «Είμαι μετανιωμένος, δεν θέλω δικαστική διαμάχη για τη Λυδία» λέει ο γυναικοκτόνος (vid)

Newsroom
Γλυκά Νερά: «Είμαι μετανιωμένος, δεν θέλω δικαστική διαμάχη για τη Λυδία» λέει ο γυναικοκτόνος (vid)
Ο συζυγοκτόνος μίλησε -μέσω του συνηγόρου του- τονίζοντας πως δεν θέλει να γίνει διαμάχη για την επιμέλεια της μικρής

Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται, ο καθ' ομολογία δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μίλησε μέσω του δικηγόρου του στο ΜEGA.

Δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ επιβεβαιώνει και την πρόθεση της οικογένειας του να μην διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής από τους γονείς της Καρολάιν, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Η μικρή Λυδία τους τελευταίους μήνες μεγαλώνει με τους γονείς της Καρολάιν. Το ενός έτους κοριτσάκι θα παραμείνει στην Αλόννησο, εν αναμονή της οριστικής απόφασης για την επιμέλειά της τους επόμενους μήνες.

«Είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου. Δε θέλω να γίνεται καμία δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Λυδίας. Με ενδιαφέρει το συμφέρον του παιδιού μου και η σωστή διαπαιδαγώγησή του», δήλωσε ο γυναικοκτόνος.

Η συζήτηση για την επιμέλεια της Λυδίας

Σήμερα συζητήθηκε στο δικαστήριο η επιμέλεια της Λυδίας με τις δύο πλευρές να συμφωνούν να μεγαλώσει με την οικογένεια της Καρολάιν.

Στη δίκη έδωσαν το παρών μόνο οι δικηγόροι των δύο οικογενειών, με τη μητέρα της Καρολάιν να μένει με τη μικρή Λυδία στην Αλόνησο. Ειδικοί παιδοψυχολόγοι θα σταθούν δίπλα στην οικογένεια, προκειμένου η μικρή να μάθει όταν και όπως πρέπει τον φρικτό τρόπο με τον οποίο η μητέρα της έφυγε από τη ζωή, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.