Μάγδα Φύσσα στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, έχουμε μπροστά δύσκολο Εφετείο»

Newsroom
Μάγδα Φύσσα στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, έχουμε μπροστά δύσκολο Εφετείο»
Έξω από το Εφετείο, που πραγματοποιείται αντιρατσιστική πορεία για τον ένα χρόνο καταδίκης της Χρυσής Αυγής σε εγκληματική οργάνωση, η Μάγδα Φύσσα τόνισε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει με τον φασισμό.

Αντιρατσιστικά συλλαλητήρια πραγματοποιούνται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στον έναν χρόνο από την καταδίκη της «Χρυσής Αυγής» σε εγκληματική οργάνωση και τη φυλάκιση ηγετικών στελεχών της και μελών της που είχαν πάρει μέρος σε δολοφονικές επιθέσεις.

2

Έξω από το Εφετείο, η Μάγδα Φύσσα, η μητέρα του Παύλου που δολοφονήθηκε από τη Χρυσή Αυγή, μίλησε για την περσινή ιστορική απόφαση με την καταδίκη της «Χρυσής Αυγής», αλλά τόνισε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, καθώς υπάρχει μπροστά ένα δύσκολο Εφετείο.

1

1

«Είναι μια ιστορική μέρα σήμερα, όλοι θυμόμαστε την μεγάλη απόφαση αυτή πέρσι. Θα μείνει στη μνήμη όλων μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε, έχουμε μπροστά μας ένα Εφετείο που είναι πάρα πολύ δύσκολο. Επίσης ο αγώνας στον δρόμο δεν έχει τελειώσει, το βλέπουμε αυτές τις μέρες με το τι γίνεται» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τα φαινόμενα της «Σταυρούπολης» η Μάγδα Φύσσα είπε ότι έτσι ήταν πάντα, απλά κάποτε δεν τα βλέπαμε και συμπλήρωσε: «Τώρα, ναι, φαίνονται. Ανησυχώ και πάντα ανησυχούσα».