Γκλέτσος για την υπόθεση κοκαΐνης: «Αν πάρω κοκαΐνη θα πεθάνω, μιλούσα με τον κατηγορούμενο»

Newsroom
Γκλέτσος για την υπόθεση κοκαΐνης: «Αν πάρω κοκαΐνη θα πεθάνω, μιλούσα με τον κατηγορούμενο»
Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για την υπόθεση που τον ενέπλεξαν με την κοκαΐνη.

Την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση κυκλώματος ναρκωτικών με τον λιμενικό που συνελήφθη, αρνήθηκε και πάλι ο Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας αυτή τη φορά στο Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο Απόστολος Γκλέτσος υποστήριξε μάλιστα πως έχουν μπλέξει το όνομά του, λόγω της πολιτικής του δράσης ενώ επεσήμανε ότι στο παρελθόν έχει δεχθεί απειλές.

Τόνισε δε, πως δεν έχει κληθεί από τις εισαγγελικές αρχές να καταθέσει για την υπόθεση, κάτι που αποδεικνύει- κατά τον ίδιο- την μη εμπλοκή του στην υπόθεση.

«Ούτε μία στο τρισεκατομμύριο» ήταν η απάντησή του στην ερώτηση, για το αν έχει σχέση με αυτή την υπόθεση, προειδοποιώντας μάλιστα «να δούμε ποιος θα καεί στο τέλος».

Υποστήριξε μάλιστα πως ίσως εμπλέκεται το όνομά του, γιατί «στην τοπική αυτοδιοίκηση έχω ενοχλήσει κάποιους.

Έχω εχθρούς που είναι καταγεγραμμένοι στις αρχές διότι έχουν συμβεί πολλά γεγονότα στη ζωή μου. Έχω δεχθεί απειλές, πιέσεις και σοβαρά πράγματα. Έχω σταματήσει και έχω κάνει πίσω γιατί φοβήθηκα για τη ζωή μου».

Συμπλήρωσε μάλιστα πως «χαλάσει τη σούπα γιατί κάποιοι έκαναν σκοτεινές δουλειές».

Δήλωσε πως είναι «διαφανής άνθρωπος, χωρίς σκοτεινή πλευρά», ενώ υποστήριξε ότι κάποιοι περίμεναν ότι θα αντιδράσει θυμωμένος, ότι θα δείρει κάποιον, «ώστε να με έχουν στο χέρι, αλλά θα καταλάβουν όλοι πόσο ανόητοι είναι. Επιδιώκω να ενοχλώ αυτούς που είναι ψεύτες, κλέφτες και παίρνουν μίζες. Είναι πολλοί και θα με βρίσκουν μπροστά τους».

Ο Απόστολος Γκλέτσος παραδέχτηκε ότι έχει φιλική σχέση με τον εμπλεκόμενο αξιωματούχο του Λιμενικού, επισημαίνοντας ότι η σύζυγος του κατηγορούμενου ήταν δύο φορές υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του.

«Ως πολιτικό πρόσωπο, υπάρχουν τηλεφωνικές συνομιλίες, μιλάω με τους πολίτες και με τον συγκεκριμένο άνθρωπο μιλάω. Αυτό δεν είναι μεμπτό» ανέφερε ενώ αναφέρθηκε στο χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του λέγοντας ότι είχε καρδιακά επεισόδια και επεμβάσεις από τα 35 του, πάσχοντας από μόνιμη κολπική μαρμαρυγή. «Εάν χρησιμοποιήσω τώρα κοκαΐνη, θα πεθάνω», είπε χαρακτηριστικά!