Λιάγκας για «σνομπ» Τζέιμς Καφετζή: «Πριν το Survivor δεν τον ήξερε η μάνα του» (vid)

Newsroom
Λιάγκας για «σνομπ» Τζέιμς Καφετζή: «Πριν το Survivor δεν τον ήξερε η μάνα του» (vid)
Ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως «ο Μπισμπίκης με τη Βανδή» περισσότερο θα μιλούσαν.

Διαφωνία υπήρξε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τη στάση του Τζέιμς Καφετζή, με τον Γιώργο Λιάγκα να υποστηρίζει ότι ήταν «σνομπ» και δεν ήθελε να μιλήσει και την Φαίη Σκορδά να απαντά, πως πολλές φορές οι κάμερες προκαλούν αμηχανία.

Όπως και έχει, ο Τζέιμς Καφετζής δεν ήθελε να μιλήσει και απαντούσε μονολεκτικά, μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε συνεχώς «πρέπει να φύγω». Από την άλλη βέβαια, δεν είναι και ότι καλύτερο να σε «κυνηγάει» μια κάμερα συνεχώς.

«Εγώ θα είχα φύγει» είπε ο Γιώργος Λιάγκας: «Ο άνθρωπος δεν ήθελε να σου μιλήσει. Σε σνόμπαρε και μάλιστα, σε σνόμπαρε πολύ. Η χυλόπιτα του Τζέιμς στον Μπάκα είναι το θέμα. Πριν το Survivor δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, τώρα τον ξέρει όλη η Ελλάδα»!

Ο Τζέιμς Καφετζής πρόλαβε να απαντήσει για το εξώδικο που του απέστειλε ο Ατζούν Ιλιτζαλί λόγω της συμμετοχής του στο J2US: «Έχω πει τι έχει γίνει. Έγινε το εξώδικο, γιατί το συμβόλαιό μου είναι για τρία χρόνια (με το Survivor) και πρέπει να πάρω έγκριση για το οτιδήποτε. Το J2US γίνεται βέβαια, για φιλανθρωπικό σκοπό, οπότε μπορεί να βρεθεί λύση».

Για την πρώην σύντροφό του, Μαξίν, είπε: «Δεν θέλαμε σχέση από απόσταση κι οι δύο, δεν είναι όμως ότι έχουμε κακές σχέσεις. Κάθε φορά που με βλέπει να τραγουδάω στο J2US, με κράζει. Για το πως τραγουδάω».