Απάντηση Δένδια για την διαγραφή Μπογδάνου: «Εκπροσωπώ τον Μητσοτάκη»

Newsroom
Απάντηση Δένδια για την διαγραφή Μπογδάνου: «Εκπροσωπώ τον Μητσοτάκη»
Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας αναφέρθηκε στα σενάρια διαφοροποίησής του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας συνεχίζει να βρίσκεται το χθεσινό επεισόδιο που είχε ο Νίκος Δένδιας με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που είχε ως αποτέλεσμα την διαγραφή του τελευταίου από τη Νέα Δημοκρατία.

Μετά τις λεπτομέρειες του τί ακολούθησε στη συνάντηση των δύο πρωταγωνιστών, ήρθε η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη που άφηνε αιχμές κατά του Υπουργού Εξωτερικών, λέγοντας πως «δεν του αρέσει να υποδύεται κανένας τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Κάτι που έδωσε... τροφή για σενάρια διαφοροποίησης του κ. Δένδια από τον Πρωθυπουργό.

Σε αυτά λοιπόν απάντησε ο ίδιος ο Υπουργός με τρεις αναρτήσεις του στο Twitter, στις οποίες ανέφερε: «Κατανοώ την ανάγκη (κατ’ εξοχήν) του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω απόλυτης ένδειας πολιτικής πρότασης, να προσπαθεί να οικοδομήσει μία εικόνα διαφοροποίησής μου από τον Πρωθυπουργό, σε μία σειρά θεμάτων.

Καθιστώ σαφές, άπαξ και διά παντός: Ως Υπουργό Εξωτερικών με επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την κυβέρνησή του εκπροσωπώ και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, όπως τονίζω σε κάθε ευκαιρία.

Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου μαζί του και η ισχυρή προσήλωσή μου στην επιτυχία των κυβερνητικών στόχων είναι δεδομένη».

Μήνυμα Νίκου Δένδια