Μυθικό ξύλο έξω από κατάστημα που είναι αφιερωμένο στο The Squid Game του Netflix (vid)

Newsroom
Μυθικό ξύλο έξω από κατάστημα που είναι αφιερωμένο στο The Squid Game του Netflix (vid)
Σκηνές απείρου κάλλους στο Παρίσι έξω από κατάστημα αφιερωμένο στο «The Squid Game» του Netflix.

Ένας μικρός πανικός επικρατεί τις τελευταίες μέρες με την σειρά του Netflix, «The Squid Game». Ωστόσο, φαίνεται ότι η υπερβολική βία που προβάλει η σειρά μεταφέρθηκε και στην πραγματικότητα. Το περασμένο Σαββατοκύριακο ξέσπασε ένας μυθικός καβγάς έξω από κατάστημα στο Παρίσι, που είναι αφιερωμένο στην σειρά του Netflix.

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από αυτό για να συμμετάσχουν στα παιχνίδια που παρουσιάζονται στο grizzly show. Και ενώ το κατάστημα «Squid Game» πρόσφερε μια εμπειρία χωρίς κίνδυνο σε σύγκριση με τα θανατηφόρα στοιχήματα της σειράς, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο ειρηνικά.

Σύμφωνα με μάρτυρες, οι οπαδοί της σειρά άρχισαν να απογοητεύονται όταν τα νέα για το κατάστημα εξαπλώθηκαν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές ενός χιλιομέτρου. Έτσι δεν άργησαν να ξεκινήσουν οι εντάσεις, με τα βίντεο που τραβήχτηκαν να δείχνουν απίστευτο ξύλο. Άνδρες και γυναίκες επιτίθενται ο ένας στον άλλον, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να τους χωρίσουν και άλλους να τρέχουν για να αποφύγουν το χάος.

Τα επεισόδια έληξαν με την έλευση της αστυνομίας στο σημείο, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα τον λόγο που προκλήθηκε αυτό το χάος. Σύμφωνα με χρήστες του διαδικτύου που βρέθηκαν εκεί, πολλοί απογοητεύτηκαν από τον μεγάλο χρόνο αναμονής.