Η Nova χορηγός της επίσημης πρεμιέρας «No Time to Die» στην Ελλάδα!

Newsroom
Η Nova χορηγός της επίσημης πρεμιέρας «No Time to Die» στην Ελλάδα!
Η νέα ταινία του θρυλικού πράκτορα θα προβληθεί σε Α’ τηλεοπτική προβολή & αποκλειστικά στα Novacinema και ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στον 007 με ένα σπέσιαλ αφιέρωμα στο Novacinema3!

Η Nova, ήταν χορηγός της λαμπερής βραδιάς της επίσημης πρεμιέρας στην Ελλάδα της νέας ταινίας του μακροβιότερου και γοητευτικότερου πράκτορα όλων των εποχών, «Νο Time to Die», που θα προβληθεί σε Α’ τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά από τα Novacinema μέσα στο 2022. Παράλληλα, τον Οκτώβριο, από το Novacinema3, οι συνδρομητές της Nova απολαμβάνουν έναν χορταστικό μαραθώνιο μέσα από το special αφιέρωμα «Bond is Back» με όλες τις ταινίες του James Bond.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος, οι συνδρομητές της Nova θα απολαύσουν έναν χορταστικό μαραθώνιο με όλους τους Bond από τον Σον Κόνερι, Ρότζερ Μουρ, Τίμοθι Ντάλτον,Πιρς Μπρόσναν, και φυσικά τα «Spectre», «Quantum of Solace», «Casino Royale» και «Skyfall» με τον Ντάνιελ Κρεγκ. Παράλληλα το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ “Being James Bond” με πλούσιο υλικό και πίσω από τις κάμερες για τον Ντάνιελ Γκρεγκ στον ρόλο του 007.

H φαντασμαγορική, επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Νο Time to Die» πραγματοποιήθηκε από την Tulip Entertainment, την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, στο Παλλάς, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου από την εγχώρια showbiz.