«Εμμονή για δύο χρόνια με την Ιωάννα είχε η Έφη»: Σοκάρουν όσα υποστήριξε ο δικηγόρος του 36χρονου

Newsroom
«Εμμονή για δύο χρόνια με την Ιωάννα είχε η Έφη»: Σοκάρουν όσα υποστήριξε ο δικηγόρος του 36χρονου
Ο δικηγόρος του 36χρονου με τον οποίο συνομιλούσε η Έφη πριν και μετά τη δολοφονική επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε πως είχε εμμονή μαζί της για δύο χρόνια ενώ παρίστανε και το «θύμα».

Εμμονή για δύο χρόνια με την Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε η Έφη, που βρίσκεται στη φυλακή για την δολοφονική επίθεση με το βιτριόλι, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο δικηγόρος του 36χρονου, που φέρεται ότι η κατηγορούμενη μιλούσε πριν και μετά την επίθεση στην Ιωάννα.

Η κατηγορούμενη Έφη τα τελευταία δύο χρόνια μιλούσε αρκετά με τον 36χρονο και σύμφωνα με τον ίδιο, είχε εμμονή με την Ιωάννα ενώ όλο αυτόν τον καιρό παρίστανε και το θύμα από πάνω.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega, αυτός φαίνεται να είναι ο λόγος της δολοφονικής επίθεσης ενώ φαίνεται πως προετοίμασε την εγκληματική επίθεση στην Ιωάννα ακόμα και πριν από δύο χρόνια.

«Για ένα χρονικό διάστημα περίπου δύο ετών ζητούσε από τον εντολέα (36χρονο) να παρακολουθεί τον 40χρονο, να παρακολουθεί και την Ιωάννα. Εκείνος επειδή τον πίεζε αρκετά, επειδή έβλεπε να έχει μια εμμονή με το πρόσωπο του 40χρονου προσπαθούσε να την αποφύγει» είπε στο Mega ο δικηγόρος του 36χρονου.

Η Έφη συνεχίζει να έχει «προκλητική» στάση στο δικαστήριο, ενώ είπε πως η Ιωάννα ξέρει τον λόγο της επίθεσης. Βέβαια, όταν σε μια διακοπή η Ιωάννα με ψυχραιμία την πλησίασε και τη ρώτησε, όταν ήταν οι δυο τους, η Έφη δεν έβγαλε κουβέντα.

Η Ιωάννα συνεχίζει να φοβάται για τη ζωή της, δεν έχει μετανιώσει η Έφη, ενώ φαίνεται ξεκάθαρα πλέον πως προετοίμαζε και νέα επίθεση όταν η Ιωάννα ήταν μέσα στο νοσοκομείο, με προφανή στόχο να την ξεκάνει.