To πραγματικό Narcos: 20 μέλη μεξικάνικου καρτέλ εκτελούνται από αντίπαλη συμμορία (vids)

Newsroom
 To πραγματικό Narcos: 20 μέλη μεξικάνικου καρτέλ εκτελούνται από αντίπαλη συμμορία (vids)
Οι Los Tlacos κατηγορούν το αντίπαλο καρτέλ La Βandera για στενή συνεργασία του αρχηγού τους Chucho Brito με τον δήμαρχο Gama Pérez. Προσοχή σκληρές εικόνες.

Σοκάρει και προκαλεί αποτροπιασμό το βίντεο που έβγαλε στη δημοσιότητα η μεξικάνικη συμμορία καρτέλ Los Tlacos, τα μέλη της οποίας σημαδεύουν με όπλα τους γονατισμένους αντιπάλους τους, από τη συμμορία La Βandera, τους ανακρίνουν και εν συνεχεία τους σκοτώνουν μαζικά.

2

Οι τέσσερις από τους είκοσι σωρούς των νεκρών μελών της συμμορίας βρέθηκαν σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου το οποίο άφησαν μπροστά από το γραφείο του εκλεγμένου δημάρχου David Gama Pérez, ενώ η αστυνομία είναι βέβαιη πως αργά ή γρήγορα θα βρει και τα υπόλοιπα.

Οι Los Tlacos κατηγορούν το αντίπαλο καρτέλ La Βandera για στενή συνεργασία του αρχηγού τους Chucho Brito με τον δήμαρχο Gama Pérez, ο οποίος τους ανέθεσε κατασκευαστικά έργα αποκομίζοντας πακτωλό χρημάτων.

2

Η συμμορία La Bandera βέβαια φέρεται να είναι μια ένοπλη πτέρυγα του Guerreros Unidos, το καρτέλ που συνδέεται με την απαγωγή 43 μαθητών το 2014 στην Ayotzinapa και με εκατοντάδες θανάτους αθώων ανθρώπων.