Στο πλευρό του Σπύρου Φωκά ο Βασίλης Κικίλιας

Newsroom
Στο πλευρό του Σπύρου Φωκά ο Βασίλης Κικίλιας
Δίπλα στον αγαπημένο ηθοποιό Σπύρο Φωκά που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας βρίσκεται ο Βασίλης Κικίλιας.

Τον δικό του αγώνα δίνει ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και ενώ η σύνταξη που παίρνει δεν επαρκεί ούτε καν για τα φάρμακά του.

Ο αγαπημένος σταρ του κινηματογράφου ζει μαζί με την σύζυγό του στο Καλαμάκι Κορινθίας, με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται καθημερινά. Αρκετός κόσμος έχει κινητοποιηθεί για να τον βοηθήσει προσφέροντάς του φαγητό. Ανάμεσα σε αυτούς που στέκοντας δίπλα στον Σπύρο Φωκά είναι ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας.

Μάλιστα η φίλη της οικογένειας, Σοφία Μπαλάση, μέσα από την «Espresso» κάνει έκκληση προς την Πολιτεία αλλά και προς ιδιώτες να βοηθήσουν τον αγαπημένο ηθοποιό. «Είναι μεγάλη ανάγκη αυτή τη στιγμή ο Σπύρος μαζί με τη σύζυγό του να μείνουν σε κάποιο σπίτι κανονικό για να μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς. Επίσης ο Σπύρος χρειάζεται μια γυναίκα να τον φροντίζει, διότι, ενώ η Λίλιαν κάνει ό,τι μπορεί, έχει και αυτή τα δικά της προβλήματα υγείας. Είναι ντροπή να υπάρχει αυτή η αδιαφορία από το ελληνικό κράτος σε έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες ηθοποιούς» αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο μόνος που ενδιαφέρθηκε ήταν ο Βασίλης Κικίλιας, παρέχοντας στον ηθοποιό φυσιοθεραπεύτρια.