Στην Αγγλία παίζουν τρελό ξύλο στα βενζινάδικα για το ποιος θα προλάβει να βάλει καύσιμα (vid)

Newsroom
Στην Αγγλία παίζουν τρελό ξύλο στα βενζινάδικα για το ποιος θα προλάβει να βάλει καύσιμα (vid)
Ουρές, νεύρα και εντάσεις υπάρχουν στα πρατήρια καυσίμων στην Αγγλία, με τον κόσμο να μην διστάζει να πιαστεί ακόμα και στα χέρια για να προλάβει να βάλει βενζίνη.

Μπορεί η Βρετανική κυβέρνηση να έχει επανειλημμένα ζητήσει από τον κόσμο να μην σπεύδει μέσα στον πανικό του στα βενζινάδικα, για να φουλάρει τα αυτοκίνητα, καθώς στο «νησί» το 1/3 των πρατηρίων έχει έλλειψη καυσίμων, ωστόσο αυτή την παρότρυνση φαίνεται πως δεν την ακούει ο κόσμος.

Ουρές, νεύρα και εντάσεις υπάρχουν στα πρατήρια, με τον κόσμο να μην διστάζει να πιαστεί ακόμα και στα χέρια, όπως θα δείτε σε βίντεο που έχει καταγραφεί από τους υπόλοιπους που περίμεναν στην ουρά για να βάλουν καύσιμα.

Πατέρας και γιος από ένα αυτοκίνητο, πιάστηκαν στα χέρια με τον… πατέρα και τον γιο από τον άλλο. Οι δύο μεγαλύτεροι τσακώθηκαν στο καπό του αυτοκινήτου ενώ οι μικρότεροι επιδόθηκαν ακόμα και σε κινήσεις… κουνγκ φου και τελικά κατέληξαν κάτω στο έδαφος να παλεύουν.

Υπάρχει σκέψη να κληθεί ακόμα και ο στρατός ώστε να προμηθεύσει με βενζίνη τα άδεια πρατήρια, ενώ η Κυβέρνηση- σύμφωνα με την Telegraph-εξετάζει το ενδεχόμενο να καλέσει τον στρατό να βοηθήσει στην έλλειψη οδηγών HGV, ώστε να μεταφέρουν με αυτά τα καύσιμα στα πρατήρια.