Ο πατριός της χρονιάς: Την ώρα του γάμου γονάτισε και ρώτησε τις μικρές «θέλετε να γίνω ο πατέρας σας;» (vid)

Newsroom
Ο πατριός της χρονιάς: Την ώρα του γάμου γονάτισε και ρώτησε τις μικρές «θέλετε να γίνω ο πατέρας σας;» (vid)
Ο Ντόντεζ Γουίλιαμς δεν είχε γράψει όρκους μόνο για τη σύζυγό του, αλλά και για τις δύο κόρες του.

Στους γάμους είθισται να κλαίνε από συγκίνηση αλλά σε αυτόν εδώ οι καλεσμένοι, είχαν δύο λόγους παραπάνω, βλέποντας τις δύο μικρές κόρες της νύφης να αγκαλιάζουν τον πατριό τους. Ο γαμπρός, Ντόντεζ Γουίλιαμς, 33 ετών, από το Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, την ώρα του γάμου με την Μισέλα Μπάρτον (26 ετών) έσκυψε και ρώτησε τις δύο μικρές κόρες της συζύγου του, αν θα θέλανε να γίνει ο πατέρας τους.

Η 9χρονη Αμπιγκέιλ και η 8χρονη Νάταλι, στην αρχή ξαφνιάστηκαν αλλά μετά είπαν «ναι» και τον αγκάλιασαν.

«Έχω περάσει από το στάδιο του πατριού σε αυτό του πατέρα, σε αυτά τα κορίτσια και τα αγαπώ πολύ» είπε ο Γουίλιαμς: «Αν και δεν είναι βιολογικά δικά μου, το αίμα δεν θα μπορούσε να μας φέρει πιο κοντά. Πάντα ήθελα να το κάνω πιο επίσημο για να γίνω ο μπαμπάς τους, καθώς έγραψα όρκους όχι μόνο στη σύζυγό μου αλλά και στις κόρες μου».

Πριν την τελετή ο Ντόντεζ το είχε συζητήσει με την Μισέλα, αλλά τα κορίτσια δεν γνώριζαν τίποτα. Μετά τους όρκους στη σύζυγό του, έσκυψε και είπε στα κορίτσια ότι τις γνωρίζει από την ηλικία των δύο και ενός έτους τη κάθε μία και τις ρώτησε, αν θα ήθελαν να γίνει ο πατέρας τους».

«Δεν το κάναμε πρόβα, οπότε μπερδεύτηκαν στην αρχή: «Είπε ο Γουίλιαμς: «Όταν συνειδητοποίησαν τι συνέβαινε, ένιωσα ότι η πρότασή μου ήταν κάτι που περίμεναν σε όλη τους τη ζωή».

Στη συνέχεια, ο ευτυχής πατέρας και σύζυγος ανέφερε: «Θέλω οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι το να παρουσιάζουν τα συναισθήματά τους είναι υγιές. Οι πατέρες χρειάζονται στη ζωή ενός παιδιού. Υπάρχουν καλοί άντρες εκεί έξω που θα ενταχθούν στην οικογένεια όταν ο άλλος γονέας απουσιάζει.