Βασίλης Μπισμπίκης: «Ποτέ δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου, έχω δαίμονες μέσα μου» (vid)

Newsroom
Βασίλης Μπισμπίκης: «Ποτέ δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου, έχω δαίμονες μέσα μου» (vid)
Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για την σειρά «Κομάντα και Δράκοι» και αναφέρθηκε στους δικούς του δράκους.

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» και την Κατερίνα Καραβάτου μίλησε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε -μέσα σ’ όλα- και στη νέα σειρά όπου συμμετέχει, «Κομάντα και Δράκοι» ενώ έκανε εξομολογήσεις για τη ζωή του.

«Δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει μία τέτοια σειρά στην ελληνική τηλεόραση. Είναι μεταφυσικό θρίλερ, που δεν έχει ξανακουμπήσει κανένας σκηνοθέτης. Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης έχει εξαιρετική φαντασία. Κερδίζει τον σεβασμό με άλλο τρόπο, χωρίς εντάσεις και φωνές», τόνισε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Το αρνούμαι τελείως το μεταφυσικό. Και σαν ρόλος και σαν Βασίλης. Δεν ασχολούμαι με τα μεταφυσικά και έχει πολύ πλάκα, γιατί ο ήρωας που υποδύομαι τα κοροϊδεύει αυτά. Δεν έχω πίστη στο μεταφυσικό. Νομίζω ότι γεννιόμαστε, πεθαίνουμε και σβήνουμε. Θα ήθελα πολύ να πιστεύω κάπου, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πιστέψω. Δεν με πείθει. Δεν πιστεύω στους θεούς, ακόμα και αρχαία τραγωδία να έκανα, θα την έκανα χωρίς θεούς. Ξέρω πολύ καλά τι θέλω να κάνω με την τέχνη μου. Η ζωή… είναι άλλη ιστορία».

Τέλος, ο Βασίλης Μπισμπίκης πρόσθεσε σχετικά με το γιο του: «Θέλω το παιδί μου να κάνει αυτό που θέλει, να νιώθει ότι έχει αποδοχή από την μητέρα και τον πατέρα του. Να νιώθει αγάπη. Η δημοσιότητά μου δεν του έχει δημιουργήσει θέμα. Τους δράκους τους λέω δαίμονες… Ποτέ δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου. Έχω ένα «ανυπόφορο» μέσα μου από μικρό παιδί».