Τα θεότρελα πράγματα που έχει αγοράσει ο Νίκολας Κέιτζ: Κρανίο δεινοσαύρου, κάστρο και πυραμίδα

Newsroom
Τα θεότρελα πράγματα που έχει αγοράσει ο Νίκολας Κέιτζ: Κρανίο δεινοσαύρου, κάστρο και πυραμίδα
Ο Νίκολας Κέιτζ, που τον πέταξαν έξω μεθυσμένο και ξυπόλητο από εστιατόριο, έχει σπαταλήσει πάνω από 150 εκατομμύρια δολάρια σε αγορές.

Αίσθηση προκάλεσε η εικόνα του μεθυσμένου και ξυπόλητου Νίκολας Κέιτζ, να τσακώνεται σε εστιατόριο και να τον πετάνε έξω. Ένας από τους πλέον πετυχημένους, διάσημους και πλούσιους ηθοποιούς του Hollywood φαίνεται πως έχει καταφέρει να χάσει μια περιουσία ύψους 150 εκατομμυρίων δολαρίων σε μερικά από τα πιο περίεργα πράγματα.

Παρά το γεγονός ότι δουλεύει στη βιομηχανία από το 1982, κατάφερε να ξοδέψει υπέρογκα ποσά σε τρελά πράγματα.

Όπως αναφέρει η Mirror, μέχρι το 2009 ήταν εξαιρετικά χρεωμένος και χρωστούσε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων (εφορία) 6,3 εκατομμύρια δολάρια. Μέχρι τα 40 του είχε ξοδέψει αρκετά χρήματα, ρίχνοντας κιόλας το φταίξιμο στον λογιστή του για την πορεία οικονομικής καταστροφής που είχε πάρει.

Ο Νίκολας Κέιτζ είχε κάνει αγορά αξίας 300.000 δολαρίων για ένα κρανίο του δεινόσαυρου Tarbosaurus, ηλικίας 67 εκατομμυρίων. Με αυτά τα λεφτά αγοράζεις μια βιλάρα ή μια Rolls Royce.

Αντί βίλας βέβαια, προτίμησε να αγοράσει ένα βαυαρικό κάστρο του 11ου αιώνα στο Etzelwang της Γερμανίας για 8 εκατομμύρια δολάρια. Δεν έμεινε όμως εκεί. Αγόρασε επίσης ένα νησί 40 στρεμμάτων νότια του Νασσάου, πληρώνοντας 7 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το 2006, αγόρασε ένα στοιχειωμένο σπίτι που ανήκε στον κατά συρροή δολοφόνο Madame Delphine LaLaurie για 3,45 εκατομμύρια δολάρια.

Λέγεται ότι είχε στην κατοχή του 15 διαφορετικές κατοικίες ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένης μιας παραλιακής βίλας αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων στην Καλιφόρνια.

Για να μην αναφέρουμε ότι κάποια στιγμή, ο Νικόλας Κέιτζ κατείχε 50 σπάνια αυτοκίνητα και περίπου 30 μοτοσικλέτες.

Ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητά του ήταν μια Lamborghini που αγόρασε το 1997 έναντι 450.000 δολαρίων. Το 1997 επαναλαμβάνουμε, δηλαδή αν το μετατρέψουμε σε σημερινή αξία, μιλάμε για πάνω από 760 χιλιάδες δολάρια. Ξόδεψε επίσης 1 εκατομμύριο δολάρια για μια Ferrari Enzo ενώ είχε περίπου 9 Rolls Royces.

Δεν σταμάτησε εκεί όμως… Του αρέσει και η θάλασσα, οπότε κάποια στιγμή κατείχε 4 γιοτ με το πιο ακριβό να αποτιμάται στα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Νικόλας Κέιτζ-συγκινημένος προφανώς από το κρανίο δεινοσαύρου αγόρασε επίσης μια ταφόπλακα ύψους σε σχήμα πυραμίδας, στην οποία φέρεται να είπε ότι ελπίζει να ταφεί μέσα της όταν πεθάνει.

Τσιγκούνη μια φορά δεν τον λες πάντως…