Σε τραγική κατάσταση ο Νίκολας Κέιτζ: Mέθυσε, τσακώθηκε και τον πέταξαν έξω από εστιατόριο (pic)

Newsroom
Σε τραγική κατάσταση ο Νίκολας Κέιτζ: Mέθυσε, τσακώθηκε και τον πέταξαν έξω από εστιατόριο (pic)
Ο Νίκολας Κέιτζ ήπιε τόσο πολύ που οι υπεύθυνοι του μαγαζιού αναγκάστηκαν να τον διώξουν.

Σε άθλια κατάσταση απαθανάτισε ο φακός τον Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος μέθυσε σε εστιατόριο και ενεπλάκη σε καυγά.

Η εικόνα του όπως φαίνεται στο βίντεο, δεν θυμίζει σε τίποτα τον ηθοποιό του Χόλιγουντ, καθώς είναι σε τραγική κατάσταση και σύμφωνα με την Sun μέθυσε, ενεπλάκη σε καυγά με το προσωπικό του καταστήματος και διώχθηκε από το μέρος κακήν κακώς.

Το περιστατικό συνέβη στις 13 Σεπτεμβρίου, στο Lawry’s Prime Rib, στο Λας Βέγκας όμως δημοσιοποιήθηκε εδώ και λίγες ώρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα ουίσκι και σφηνάκια τεκίλας και στην συνέχεια έγινε εριστικός.

Στο βίντεο φαίνεται να κάθεται στον καναπέ, ενώ προσπαθεί να βάλει τις παντόφλες του. Άνθρωποι που ήταν στο μαγαζί, μίλησαν στην Sun και τόνισαν πως έμοιαζε περισσότερο με μεθυσμένο άστεγο παρά με ηθοποιό του Χόλιγουντ.

«Ήμασταν στο μπαρ του Lawry’s όταν προσέξαμε έναν άνδρα που αρχικά μας φάνηκε σαν μεθυσμένος άστεγος, να κάνει σαματά. Προς μεγάλη μας έκπληξη συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν ο Νίκολας Κέιτζ. Ήταν τελείως λιώμα και καυγάδιζε με το προσωπικό. Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και περιφερόταν ξυπόλητος», αναφέρει ένας μάρτυρας στη Sun.

«Το προσωπικό μας είπε ότι κατέβαζε σφηνάκια τεκίλας και ποτήρια με ουίσκι Macallan του 1980. Φώναζε στον κόσμο και προσπαθούσε να ξεκινήσει καυγάδες, έτσι το προσωπικό του ζήτησε να φύγει. Ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε κα να φορέσει τις παντόφλες του πριν τον συνοδέψουν τελικά έξω», καταλήγει.