Έφυγε τρέχοντας με τη βελόνα καρφωμένη στο χέρι της, από το εμβολιαστικό κέντρο Μεταμόρφωσης (vid)

Newsroom
Έφυγε τρέχοντας με τη βελόνα καρφωμένη στο χέρι της, από το εμβολιαστικό κέντρο Μεταμόρφωσης (vid)
Η εφημερεύουσα γιατρός «βούτηξε» στο παράθυρο για να βγάλει τη σύριγγα από το μπράτσο της 61χρονης, αλλά δεν κατάφερε να πάρει και τη βελόνα. Την επέστρεψε αργότερα λέγοντας: «Ήρθα να δείτε ότι είμαι καλά.

Ένα άκρως περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στο εμβολιαστικό κέντρο της Μεταμόρφωσης, όταν μια 61χρονη που πήγε να κάνει το προγραμματισμένο εμβόλιό της, έφυγε τρέχοντας πριν προλάβει η νοσηλεύτρια να της βγάλει τη βελόνα. Και ο λόγος δεν ήταν το εμβόλιο.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, η 61χρονη, η οποία ισχυρίστηκε πως είναι γιατρός, αφού την είδε η εφημερεύουσα γιατρός, πήγε να εμβολιαστεί. Την ώρα που η νοσηλεύτρια της έκανε το εμβόλιο, η 61χρονη της ζήτησε να μην βγάλει τη βελόνα και να της χορηγήσει ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο, που είχε μαζί της.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο, η νοσηλεύτρια της είπε ότι αυτό δεν γινόταν και τότε, η 61χρονη γυναίκα την έσπρωξε και έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα ακόμα καρφωμένη στο μπράτσο της.

Βγήκε έξω που την περίμενε ο σύζυγός της, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο.

Η νοσηλεύτρια και η εφημερεύουσα γιατρός έτρεξαν από πίσω της και μάλιστα η τελευταία «βούτηξε» στο παράθυρο για να βγάλει τη σύριγγα, αλλά δεν κατάφερε να βγάλει και τη βελόνα. Εκείνη τη στιγμή, ο σύζυγος της 61χρονης πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα η νοσηλεύτρια να χτυπήσει στο πρόσωπο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε τόσο η Πολιτική Προστασία όσο και η αστυνομία που έσπευσαν στο εμβολιαστικό κέντρο για καταθέσεις και λίγο αργότερα, η 61χρονη με τον σύζυγό της επέστρεψαν στο εμβολιαστικό κέντρο, λέγοντας μάλιστα: «Ήρθα, για να δείτε ότι είμαι καλά» και ο σύζυγος της παρέδωσε στο ιατρικό προσωπικό τη βελόνα!