Χαμός στο Mega με την Χρηστίδου και τον δικηγόρο του 40χρονου για την επίθεση με το βιτριόλι (vid)

Newsroom
Χαμός στο Mega με την Χρηστίδου και τον δικηγόρο του 40χρονου για την επίθεση με το βιτριόλι (vid)
Τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και της Φαίης Σκορδά, προκάλεσαν ένταση στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Μεγάλη ένταση το πρωί του Σαββάτου στον αέρα του Mega και στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», με αφορμή τις δηλώσεις του δικηγόρου, Δημήτρη Γκαβέρα που εκπροσωπεί τον 40χρονο, ο οποίος φέρεται να «παίζει» το όνομα του στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα.

Κατά την διάρκεια της εβδομάδα, τα όσα είπε ο νομικός και κυρίως το κομμάτι όπου λέει πως δεν έχει ακουστεί η αλήθεια και από τις δύο πλευρές, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση τόσο της άτυχης Ιωάννας Παλιοσπύρου, όσο και των δύο συνηγόρων της, των κκ Λύτρα και Αλεξανδρή που μίλησαν στις εκπομπές του Γιώργου Παπαδάκη και της Φαίης Σκορδά.

Η αντίδραση λοιπόν είχε ως αποτέλεσμα ο κ. Γκαβέρας να προχωρήσει σε διάψευση των δηλώσεων αυτών, μιλώντας ακόμα και για «συρραφή». Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, προκάλεσε νέο κύμα έντασης, αυτή την φορά από τους συντελεστές της εκπομπής του Mega.

Έτσι το Σάββατο το πρωί, ο δικηγόρος βγήκε στον αέρα για να πει τι πραγματικά έγινε...

«Οι δηλώσεις μου που φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή σας, είναι αυτούσιες. Τις είχα δώσει στην συνάδελφό σας, Οριάνα Δημητρά, όταν μου ζήτησε να κάνω δήλωση για την επίθεση με το βιτριόλι. Της είπα ότι δεν μπορώ να πω κάτι για το θέμα, και τις έστειλα δημόσιες δηλώσεις που έχω κάνει τους τελευταίους 16 μήνες. Εγώ τους τελευταίους 16 μήνες δεν έχω βγει σε κανένα μέσο, δεν έχω κάνει κάποια δήλωση» υποστήριξε σήμερα.

Μάλιστα τόνισε πως αυτό που τον προβλημάτισε ήταν ότι «πληροφορήθηκα ότι υπάρχουν δηλώσεις που αφορούν την Ιωάννα και το ήθος της. Αν είναι δυνατόν. Τους εξήγησα ότι εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο».

«Δεν παραποιήσατε τα λόγια μου. Απλά εγώ δεν έκανα καμία δήλωση που να αφορά την Ιωάννα ή το ήθος της» κατέληξε ο δικηγόρος, με το όλο σκηνικό να είναι γεμάτο ένταση και ανεβασμένους τόνους.