Η πλευρά του 40χρονου μιλάει για την επίθεση με το βιτριόλι: «Θα αποκαλυφθεί η πραγματική αιτία;» (vid)

Newsroom
Η πλευρά του 40χρονου μιλάει για την επίθεση με το βιτριόλι: «Θα αποκαλυφθεί η πραγματική αιτία;» (vid)
Ο δικηγόρος του 40χρονου όχι απλά διέψευσε απλά οτι ήταν μήλον της έριδος, αλλά άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει άλλο πρόσωπο.

Από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες της επίθεσης με το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, είχε κυκλοφορήσει έντονα το σενάριο πως αυτή έγινε για έναν άνδρα.

Πρόκειται για έναν 40χρονο που η κατηγορούμενη, θεωρούσε πως είχε σχέση το θύμα και ο οποίος προς το παρόν δεν έχει λάβει κλήση για να παρουσιαστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Η πλευρά του, μέσω του δικηγόρου του Δημήτρη Γκαρέβα, έσπασε την σιωπή της και μέσω της εκπομπή του Mega «Έλα Ξανά Χαμογέλα», ξεκαθαρίζοντας πως δεν αποτέλεσε μήλον της έριδος.

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως».

Μάλιστα στη συνέχεια άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει και άλλο πρόσωπο στην υπόθεση, λέγοντας: «Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει».