Θρασύτατoς οδηγός έκλεισε τον δρόμο σε ΑΜΕΑ και τους έβριζε: «Άντε χε..., βρω...» (vid)

Newsroom
Θρασύτατoς οδηγός έκλεισε τον δρόμο σε ΑΜΕΑ και τους έβριζε: «Άντε χε..., βρω...» (vid)
Κάθε όριο πρόκλησης ξεπέρασε οδηγός που ενώ είχε κλείσει τον δρόμο στα άτομα με προβλήματα κίνησης, ζητούσε και τα ρέστα.

Τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα επιχείρησε να καταγράψει σε ρεπορτάζ της η κάμερα του ΣΚΑΙ, αναδεικνύοντας από που ξεκινάει το όλο θέμα... Από την παιδεία που έχουν αρκετοί κάτοικοι ή μάλλον για να το θέσουμε καλύτερα από την παιδεία που ΔΕΝ έχουν.

Η δημοσιογράφος λοιπόν ακολούθησε έναν άνδρα που είναι αναγκασμένος να κινείται με αμαξίδιο και δεν άργησε να καταγράψει το πρώτο εμπόδιο, καθώς ένας οδηγός είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του πάνω στον πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διέλευση του.

Τα εξωφρενικά, στην περίπτωση αυτή, δεν περιορίζονται μόνο εκεί, αλλά συνεχίστηκαν και όταν ο οδηγός έκανε την εμφάνισή του.

Αντί λοιπόν να ζητήσει ένα συγγνώμη από τον συμπολίτη του για το γεγονός οτι εμπόδιζε την κίνησή του, είχε το θράσος να αντιμιλήσει και να πει «ούτε 5 λεπτάκια δεν έκανα».

Όταν η δημοσιογράφος του είπε πως δεν ήταν τόσο, απάντησε: «Ήταν 5. Δεν ψάχνουμε και δεν κάνουμε κίτρινη δημοσιογραφία. Ψάχνεστε για καυγά. Εσύ βρες αλλού μερακόματο κοπελιά» και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του, έκανε όπισθεν και έφυγε, κάνοντας και μία άσεμνη χειρονομία.

Μάλιστα στη συνέχεια έκανε τον κύκλο και επέστρεψε στο σημείο για να παραδώσει μαθήματα δημοσιογραφίας, την οποία και έβρισε εκνευρισμένος, λέγοντας: «Άντε χε..., βρω...».

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ...