Ο Light απάντησε στην κριτική για τον θάνατο του Mad Clip: «Όποιος τον γνώριζε ξέρει τι θα ήθελε» (vid)

Newsroom
Ο Light απάντησε στην κριτική για τον θάνατο του Mad Clip: «Όποιος τον γνώριζε ξέρει τι θα ήθελε» (vid)
Ο Light αποκάλυψε πως η οικογένεια του Mad Clip θα αποφασίσει τι θα γίνει με τα τραγούδια και τις μουσικές του που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα.

Στην κάμερα του Mega και στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε ο Light, λίγες μέρες μετά την απώλεια του Mad Clip με τον οποίο είχαν αδελφική σχέση.

Αρχικά ρωτήθηκε για το πως νιώθει γενικότερα, με τον γνωστό ράπερ να απαντά: «Νιώθω καλά που επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα, που μπορούμε να βγούμε, να διασκεδάσουμε. Είναι μία πολύ παράξενη περίοδος για όλους λίγο έως πολύ. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις μέσα από αυτό και να συνεχίσεις την καθημερινότητά σου».

Κάπου εκεί ρωτήθηκε για την κριτική που του έχει ασκηθεί σχετικά με το γεγονός οτι συνέχισε κανονικά τις εμφανίσεις του, μετά την απώλεια του αδελφικού του φίλου, με τον Light να απαντά: «Δεν θέλω να δώσω παραπάνω αξία και να απαντήσω. Ο καθένας κρίνει προσωπικά από μόνος του. Όποιος γνώριζε προσωπικά τον Πιτ ξέρει τι θα ήθελε».

Τέλος, αναφορικά με τα ακυκλοφόρητα κομμάτια που υπάρχουν με τον Mad Clip, τόνισε: «Τα τραγούδια υπάρχουν, η μουσική υπάρχει, αλλά και πολλά projects που είτε ολοκληρώθηκαν, είτε έμειναν στο μισό. Θα εξαρτηθεί από την επιθυμία της οικογένειας του. Εμείς θα χαρούμε να τα ακούσει ο κόσμος, αλλά θα εξαρτηθεί από αυτή»