Βίντεο από τη στιγμή του πυροβολισμού του 32χρονου οπαδού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (vid)

Newsroom
Βίντεο από τη στιγμή του πυροβολισμού του 32χρονου οπαδού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (vid)
Κάμερα ασφαλείας από καφέ στην απέναντι πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας απεικονίζει τη στιγμή του πυροβολισμού.

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, από καφέ που βρίσκεται από την απέναντι πλευρά και απεικονίζει τη στιγμή του πυροβολισμού του 32χρονου ομογενή από τη Ρωσία, με οπαδική χροιά.

Στο βίντεο που φέρνει στο φως το newsit.gr και είναι διάρκειας 55 δευτερολέπτων, φαίνονται οι πελάτες αλλά και οι περαστικοί έξω στον δρόμο είναι αμέριμνοι στην καθημερινότητά τους και ξαφνικά αναστατώνονται όλοι και τρέχουν πανικόβλητοι.

Τη στιγμή του πυροβολισμού του 32χρονου οπαδού από υποστηρικτές της ίδιας ομάδας, που λαμβάνει χώρα στην απέναντι πλευρά του δρόμου, οι θαμώνες της καφετέριας σηκώνονται όρθιοι από τον φόβο τους, ενώ μια γυναίκα με το παιδάκι της τρέχει πανικόβλητη εντός του καφέ για να προφυλαχθεί.

Πανικόβλητοι προς αντίθετες κατευθύνσεις τρέχουν οι περαστικοί και στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Όλα αυτά στις 16:30 το μεσημέρι σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας.

Για το αιματηρό επεισόδιο έγιναν τέσσερις συλλήψεις, τρεις Ελλήνων και ενός αλλοδαπού και όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΛ.ΑΣ. «κατά την σύλληψη τους οι τρεις ημεδαποί, αντιστάθηκαν σθεναρά στις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ένας εξ’ αυτών επιχείρησε να κάνει χρήση πιστολιού που έφερε χωρίς όμως να το καταφέρει.

Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, 3 πιστόλια με 3 γεμιστήρες, αεροβόλο πιστόλι με αμπούλες προωθητικού αερίου, 2 μαχαίρια, μεταλλικό ρόπαλο, 5 κινητά τηλέφωνα, καθώς και 2 αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτα τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί ως μέσα μετάβασης και διαφυγής.

Επισημαίνεται ότι οι συλληφθέντες έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για πλήθος αδικημάτων».