O Πέτσας παρομοίασε τον Τσίπρα με τον Ζήκο: «Δεν είναι και πολύ σοβαρά αυτά που λέει» (vid)

Newsroom
O Πέτσας παρομοίασε τον Τσίπρα με τον Ζήκο: «Δεν είναι και πολύ σοβαρά αυτά που λέει» (vid)
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας είπε πως αυτά που λέει ο Αλέξης Τσίπρας παραπέμπουν στον Ζήκο από το έργο «Της Κακομοίρας».

Έναν όχι και τόσο κολακευτικό παραλληλισμό έκανε για τον Αλέξη Τσίπρα, ο Στέλιος Πέτσας κατά την διάρκεια της παρουσίας του στον ΣΚΑΙ.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» όπου ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, λέγοντας: «Ο Πρωθυπουργός έχει απαντήσει στην ΔΕΘ πρόσφατα και στην ομιλία του και στην συνέντευξη Τύπου οτι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί το ανακινούμε. Το ανακινεί η αντιπολίτευση γιατί έχουν άγχος εκλογικό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για εκλογές είπε ο Πρωθυπουργός, οπότε συνεχίζουμε το έργο μας».

Εκεί του επισημάνθηκαν τα όσα είπε στην ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας, συμπληρώνοντας: «Αυτά με τον Ζήκο μπορεί να τα παραομοιάσει κανείς και όχι με σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση».

Μάλιστα όταν ο Χρήστος Κούτρας οτι δεν ήταν και τόσο κομψό, τόνισε: «Μία φράση ήταν αυτή που χρησιμοποίησα, ήταν πολύ ξέκαθαρο τι ήθελα να πω. Δεν ήθελα να τον αποτιμήσω, αλλά να καταλάβει οτι τα ευφυολογήματα σε μία συνέντευξη Τύπου δεν είναι και πολύ σοβαρά».

Δείτε το video μετά το 5ο λεπτό...