Της έκανε πρόταση γάμου την ημέρα που κάηκε το σπίτι του: Πρόλαβε να σώσει το δαχτυλίδι (pics)

Newsroom
Της έκανε πρόταση γάμου την ημέρα που κάηκε το σπίτι του: Πρόλαβε να σώσει το δαχτυλίδι (pics)
Ένα ζευγάρι στις ΗΠΑ είδε το σπίτι του να καίγεται ολοσχερώς, ωστόσο το δαχτυλίδι των αρραβώνων του διασώθηκε από τη φωτιά.

Μια συγκινητική ιστορία αγάπης κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο άντρας από την Βόρεια Καρολίνα την ημέρα που κάηκε το σπίτι του, έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του, με το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους, που διασώθηκε από τη φωτιά.

Ο Σον Μάθιους σκόπευε να ζητήσει από την αγαπημένη του Κέλι Στάνλεϊ να παντρευτούν στο νέο τους σπίτι, στην επέτειο ενός χρόνου από την μετακόμισή τους, αλλά τα σχέδια τους άλλαξαν, καθώς η περιουσία της καταστράφηκε από πυρκαγιά στις 4 Σεπτεμβρίου.

Το ζευγάρι εκείνο το βράδυ βρισκόταν σε δείπνο όταν έλαβαν μια κλήση από έναν γείτονα που τους ειδοποίησε ότι η πίσω βεράντα τους είχε πάρει φωτιά. Το ζευγάρι αρχικά ανησύχησε για την ασφάλεια του σκύλου τους, αλλά για καλή τους τύχη είχαν αφήσει ξεκλείδωτη την εσωτερική πόρτα του γκαράζ εκείνη την ημέρα.

Σπίτι παίρνει φωτιά

Πανικόβλητοι έφυγαν από το εστιατόριο και ενώ οι γείτονες προσπάθησαν να σώσουν τον σκύλο χρησιμοποιώντας τον κωδικό του γκαράζ. Παράλληλα, έκοψαν τις γραμμές αερίου για να αποτρέψουν μια πιθανή έκρηξη, περιμένοντας τους πυροσβέστες να φτάσουν.

«Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια τις προσπάθειες των γειτόνων μας να σώσουν το σπίτι μας και τον σκύλο. Βρισκόμασταν σε απόσταση 10 λεπτών και διακρίναμε τον μαύρο καπνό στον αέρα», είπε η γυναίκα.

Το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι μετά την κατάσβεση της φωτιάς και προσπάθησαν να δουν τι είχε μείνει μέσα στα συντρίμμια. Η Στάνλεϊ βρήκε τη Βίβλο ενώ ο Μάθιους το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους που το είχε φυλάξει σε ένα χρηματοκιβώτιο.

Παρά τα όσα πέρασαν εκείνη τη νύχτα, ο Μάθιους βρήκε τη δύναμη και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, αφού συγκέντρωσε τους γείτονες για να τους ευχαριστήσει για τις προσπάθειες που έκαναν.

Σπίτι παίρνει φωτιά

«Ο Σον μας συγκέντρωσε όλους στο δρόμο για να μας μιλήσει και να μας ευχαριστήσει που ήταν εκεί για μας. Καθώς μας μιλούσε εγώ σκεφτόμουν τι θα πω. Όμως στη συνέχεια άρχισε να μιλά για το πως χτίσαμε αυτό το σπίτι πέρυσι. Μετακομίσαμε και ο στόχος του που δεν τον γνώριζα τότε, ήταν να μου κάνει πρόταση γάμου στο σπίτι μας, το οποίο σημαίνει πολλά για μας», είπε η Στάνλεϊ.

Πλέον το ζευγάρι μένει σε ένα ξενοδοχείο μέχρι να εγκατασταθεί στο σπίτι ενός φίλου. Σχεδιάζουν να μετακομίσουν σε ένα διαμέρισμα τον Οκτώβριο όπου θα ζήσουν μέχρι να ξαναχτίσουν το νέο τους σπίτι.