Αστυνομικοί αγνοούσαν τις κλήσεις επειδή έβγαζαν... τα μάτια τους στο περιπολικό (pics)

Newsroom
Αστυνομικοί αγνοούσαν τις κλήσεις επειδή έβγαζαν... τα μάτια τους στο περιπολικό (pics)
Σε μπελάδες έχουν μπει δύο αστυνομικοί στην Αγγλία που αγνοούσαν τις κλήσεις επειδή είχαν ερωτικές περιπτύξεις στο περιπολικό.

Πειθαρχικό θα περάσουν δύο αστυνομικοί στην Αγγλία, που αγνοούσαν τις κλήσεις, την ώρα που είχαν ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο περιπολικό εν ώρα υπηρεσίας. Η Μόλι Έντουαρντς και ο Ρίτσαρντ Πάτον εκτέθηκαν έπειτα από ένα λάθος τους και ενώ υπήρχαν υποψίες ότι έχουν σχέση.

Σε μια ηχογράφηση ο Πάτον ακούστηκε να λέει «ας μείνουμε γυμνοί» λίγο πριν μια κλήση στις 4 και 51 το πρωί για μια διάρρηξη σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών. Λίγο νωρίτερα είχαν αγνοήσει άλλη μια κλήση όταν τους κάλεσαν για μια επίθεση έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Η κλήση έγινε στις 4 και 17 το πρωί, εκείνοι βρίσκονταν σε απόσταση 15 λεπτών από το σημείο, αλλά εκείνη την ώρα... έβγαζαν τα μάτια τους στο περιπολικό!

Αστυνομικός στην Αγγλία

Και οι δύο αστυνομικοί παραιτήθηκαν από το τμήμα του Σάρεϊ πριν καν γίνει το δικαστήριο, ωστόσο ακόμα και αν δεν το έκαναν η υπηρεσία τους θα τους απέλυε όπως και να είχε για το σοβαρό αυτό παράπτωμα που υπέπεσαν.

Το πρώτο παράπτωμα αφορούσε σεξουαλική δραστηριότητα εν ώρα υπηρεσίας σε περιπολικό σε δημόσιο χώρο, που φέρεται να πραγματοποιήθηκε μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου του 2019. Η Έντουαρντς ωστόσο, είπε: «Δεν είχαμε πάντα ερωτικές περιπτύξεις, Πολλές φορές κρατούσαμε απλώς το χέρι ο ένας του άλλου. Μου άρεσε ο χρόνος που περνούσαμε μαζί, αλλά συνειδητοποίησα ότι αυτό που κάναμε ήταν λάθος και του είπα ότι πρέπει να το σταματήσουμε».

Αστυνομικός στην Αγγλία

Η επιτροπή που ερεύνησε την υπόθεση διαπίστωσε ότι οι περιπτύξεις τους συνεχίστηκαν για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Το δεύτερο παράπτωμα αφορούσε την αγνόηση των κλήσεων που χαρακτηρίστηκε στην έκθεση ως «σοβαρή παράβαση καθήκοντος».

Το τρίτο παράπτωμα είχε να κάνει με την προσπάθεια να παραπλανήσουν τους ανώτερους στις φήμες που είχαν ακουστεί για την σχέση τους, ενώ ο Πάτον είχε ακουστεί να κάνει και ένα ρατσιστικό σχόλιο για έναν Ασιάτη συνάφελφό του. Στο παρελθόν πάντως, η Έντουαρντς είχε βραβευτεί για «γενναίες ενέργειες».