Γιατροί προειδοποιούν τον «Ποπάι» να αφαιρέσει το ζελέ από τους δικεφάλους αλλιώς θα πεθάνει

Newsroom
Γιατροί προειδοποιούν τον «Ποπάι» να αφαιρέσει το ζελέ από τους δικεφάλους αλλιώς θα πεθάνει
O Κίριλ Τερεσίν στα 20 του έκανε μια μεγάλη βλακεία και τώρα κοντεύει να το πληρώσει ακόμα και με τη ζωή του.

Ο Ρώσος Κίριλ Τερεσίν θέλησε να μιμηθεί τον ήρωα των καρτούν «Ποπάι» και να μεγαλώσει τα μπράτσα του, ωστόσο πλέον οι γιατροί τον προειδοποιούν, πως αν δεν αφαιρέσει τα τεχνητά εμφυτεύματα, θα κινδυνέψει ακόμα και η ζωή του.

Ο 25χρονος άρχισε να κάνει ενέσεις στα χέρια του, πριν από αρκετά χρόνια για να «φουσκώσει» τα μπράτσα του και να μοιάζουν με αυτά του Ποπάι, τοποθετώντας εμφυτεύματα, ωστόσο πλέον όχι απλά κινδυνεύει να χάσει τα χέρια του, αλλά ακόμα και την ίδια τη ζωή του

Ο Τερεσίν από τη Μόσχα, έχει κάνει ήδη μια επέμβαση για να αφαιρέσει λίγο από το «ζελέ» από τον τρικέφαλο του και τώρα ετοιμάζεται για μια ακόμη χειρουργική επέμβαση στους δικέφαλους του.

Ο χειρουργός Ντμίτρι Μέλνικοφ τον προειδοποίησε ξεκάθαρα: «Ο κίνδυνος επιπλοκών σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ μεγάλος. Αλλά και το να μην κάνουμε τίποτα δεν θα βοηθήσει τον ασθενή. Μια τοξική ουσία στο σώμα μακροπρόθεσμα μπορεί να περιπλέξει τα νεφρά και να οδηγήσει σε θάνατο».

Σε ένα βίντεο που κοινοποίησε ο Τερεσίν στα social, απεικονίζει τη στιγμή που υποβάλλεται σε αξονική τομογραφία, ώστε οι γιατροί να δουν τι κρύβεται μέσα στα χέρια του:

«Σύντομα θα κάνω μια πολύ περίπλοκη, σκληρή, τρίτη επέμβαση. Δεν ξέρω πώς θα καταλήξει» είπε ο ίδιος, παραδεχόμενος το λάθος του να «φουσκώσει» τους δικέφαλους του με ενέσεις: «Μεγάλωσα τα χέρια μου όταν ήμουν 20 ετών, λόγω της βλακείας μου. Δεν σκέφτηκα τις συνέπειες. Πραγματικά ανησυχώ για αυτό. Φοβάμαι πολύ. Θα έπρεπε να το είχα σκεφτεί νωρίτερα, το ξέρω. Κατηγορώ μόνο τον εαυτό μου, ξέρω ότι είμαι ένοχος».

Μιλώντας μετά την πρώτη χειρουργική επέμβαση του Τερεσίν, ο Ντμίτρι Μέλνικοφ είπε: «Πρέπει να αφαιρεθούν, αλλά πρέπει να διατηρήσουμε τη φλέβα, τα νεύρα και άλλες λειτουργίες του άκρου. Η βαζελίνη δεν έχει σχεδιαστεί για ένεση, μόνο για εξωτερική εφαρμογή. Ο Κίριλ έκανε ένεση περίπου τρία λίτρα σε κάθε χέρι του. Κόρεσε τους μυϊκούς ιστούς και εμπόδισε τη ροή του αίματος. Ως αποτέλεσμα ο ιστός πεθαίνει και αντικαθίσταται με μια ουλή που είναι σκληρή σαν ένα δέντρο. Αν το κτυπήσετε θα ακούσετε και τον συνηθισμένο ήχο».