Του έκλεψε το ποδήλατο των 2.000 δολαρίων και όταν τον βρήκε του ζήταγε… 20 δολάρια (vid)

Newsroom
Του έκλεψε το ποδήλατο των 2.000 δολαρίων και όταν τον βρήκε του ζήταγε… 20 δολάρια (vid)
Όχι μόνο δεν πήρε τα… 20 δολάρια αλλά το δικαστήριο διέταξε αποζημίωση 1.124 δολάρια.

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε ο ποδηλάτης Harry Virgoe, από τον οποίο έκλεψαν το ηλεκτρικό ποδήλατο αξίας 2.000 δολαρίων, έξω από τα ΜακΝτόναλντς στο Γκλούτσεστερ της Αγγλίας.

Ο Harry Virgoe είχε βάλει gps όμως και μαζί με έναν ντελιβερά κατάφεραν και βρήκαν τον 42χρονο που είχε κλέψει το ποδήλατό του, αλλά, στη συνέχεια δεν πίστευε στα αυτιά του με αυτά που άκουσε…

Ο Kean Cunningham, του ζήτησε 20 δολάρια για να το παραδώσει πίσω, καθώς όπως ισχυρίστηκε, μόλις το είχε αγοράσει για 20 δολάρια, οπότε ήθελε την αξία του πίσω. Η αξία του, ξαναλέμε είναι 2.000 δολάρια.

Ο Harry Virgoe αρνήθηκε να τον πληρώσει, ωστόσο ο κλέφτης ήταν ανένδοτος οπότε ο 22χρονος ποδηλάτης του είπε ότι πάει στο μηχάνημα για να βγάλει λεφτά. Ειδοποίησε την αστυνομία και με το που έφτασαν, τους είπε να τον συλλάβουν καθώς έκλεψε το ποδήλατό του.

Ο Kean Cunningham συνελήφθη ενώ εξέτιε ποινή με αναστολή και δύο ημέρες αργότερα, ο 42χρονος φυλακίστηκε για 16 εβδομάδες για κλοπή ποδηλάτου. Διατάχθηκε δε από το δικαστήριο να πληρώσει στο θύμα 1.124 δολάρια για αποζημίωση, αλλά ο Hary είπε ότι δεν έχει δει ούτε μια δεκάρα ακόμα.