«Μαλλιά εξείχαν από τάφο 100 ετών» ισχυρίζεται ο Τζόελ Μόρισον (vid)

Newsroom
«Μαλλιά εξείχαν από τάφο 100 ετών» ισχυρίζεται ο Τζόελ Μόρισον (vid)
Μία ανατριχιαστική ανακάλυψη έκανε ο 37χρονος Τζόλε Μόρισον όταν επισκέφτηκε νεκροταφείο.

Μία περίεργη ως ανατριχιαστική ανακάλυψη έκανε ο 37χρονος Τζόελ Μόρισον, όταν επισκέφτηκε ένα νεκροταφείο στην Καλιφόρνια. Περνώντας δίπλα από έναν τάφο, τον οποίο εκτίμησε πως ήταν πάνω από 100 ετών, ένα μεγάλο κομμάτι με τρίχες έβγαινε έξω από αυτό.

Για σκεφτείτε το λίγο... Ένα μέρος από μαλλιά (έτσι έδειχνε) να εξέχει από τον τάφο. Τι συνειρμούς και τι σκέψεις θα κάνατε;

«Όταν το είδα για πρώτη φορά, σοκαρίστηκα. Δεν ήμουν σίγουρος ότι αυτό που έβλεπα ήταν αληθινό» είπε ο Τζόελ Μόρισον και συμπλήρωσε: «Παρατηρώντας λίγο πιο προσεκτικά κατάλαβα ότι ήταν σίγουρα ανθρώπινα μαλλιά που έβγαιναν από τον τάφο».

Ανατριχιαστικό; Σίγουρα ναι...

Ο Μόρισον συνέχισε, λέγοντας: «Αφού συμβιβάστηκα με αυτό που είχα δει, άρχισα να αισθάνομαι άσχημα για τα νεκρά μέλη της οικογένειας και ανησυχούσα για τη συντήρηση του νεκροταφείου, νιώθοντας πως με κάποιον τρόπο δεν τους σεβόντουσαν ή τους βεβήλωναν».

Ο Μόρισον έκανε και μια δεύτερη επίσκεψη στο νεκροταφείο και πέρασε φυσικά από τον συγκεκριμένο τάφο, αντιλαμβανόμενος πως τα «μαλλιά» είχαν... στριμωχτεί, από ανθρώπινο χέρι, ενδεχομένως από τον συντηρητή του μέρους.

«Υπήρχε ένα μεγάλο δέντρο πολύ κοντά στον τάφο και οι ρίζες από το δέντρο είχαν μεγαλώσει διαταράσσοντας το τσιμεντένιο φράγμα και πιθανώς ωθώντας το. Στη συνέχεια, όταν άνοιξε ο τάφος σκίουροι, τρωκτικά και άλλα ζώα ήταν ελεύθερα να μπαινοβγαίνουν. Φαίνεται ότι ίσως προσπαθούσαν να φωλιάσουν στα ανθρώπινα μαλλιά».

Το βίντεο του Τζόελ Μόρισον έχει 1.5 εκατομμύριο views και ένα από τα σχόλια, προσπάθησε να δώσει μια εξήγηση: «Αυτό σίγουρα μπορεί να συμβεί, ειδικά μετά από έντονες πλημμύρες και βροχές. Αυτό δυστυχώς μπορεί να «αναδείξει» τα πτώματα».