Επίθεση με βιτριόλι: Η χαρτορίχτρα της κατηγορούμενης είχε καταδικαστεί για απάτη πριν από 20 χρόνια (vid)

Newsroom
Επίθεση με βιτριόλι: Η χαρτορίχτρα της κατηγορούμενης είχε καταδικαστεί για απάτη πριν από 20 χρόνια (vid)
Η χαρτορίχτρα το 2000 είχε ζητήσει από την αστυνομικό, την οποία θεωρούσε πελάτισσα, 500.000 δραχμές για να της λύσει τα μάγια.

Πολλές συνομιλίες της 36χρονης κατηγορούμενης, η οποία έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα, με την χαρτορίχτρα της, έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η χαρτορίχτρα - μέντιουμ, της έδινε και συμβουλές σύμφωνα με όσα ακούγονται στα ηχητικά ντοκουμέντα.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega «Live News» η συγκεκριμένη χαρτορίχτρα που εμπιστευόταν και άκουγε η δράστρια, είχε καταδικαστεί πριν 20 χρόνια για απάτη.

Τότε, τον Φεβρουάριο του 2000 η χαρτορίχτρα είχε καταδικαστεί για απάτη έπειτα από καταγγελίες πολιτών, τους οποίους εξαπατούσε αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η 67χρονη -τότε, 88χρονη σήμερα- γυναίκα από τα Μέγαρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερη, με μόνη μάρτυρα κατηγορίας την αστυνομικό που τη συνέλαβε, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Η γυναίκα αυτή ήταν αυτή που μιλούσε με την 36χρονη και της μιλούσε για μάγια και για λύσεις στα αισθηματικά της προβλήματα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η ηλικιωμένη γυναίκα εξακολουθεί να δέχεται κόσμο στο σπίτι της και να συνεχίζει τη «δράση» της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στην αστυνομικό, που τότε της είχε παρουσιαστεί σαν πελάτισσα, είχε πει περίπου τα ίδια πράγματα που έλεγε και στην κατηγορούμενη. Τότε είχε πει στην γυναίκα αστυνομικό πως κάποιος της έχει μάγια και της ζήτησε 500.000 δραχμές (σ.σ. ήταν το έτος 2000), ώστε να της τα λύσει. Τα χαρτονομίσματα ήταν προσημειωμένα και συνελήφθη.