Άδωνις για Μπογδάνο: «Έκανε λάθος, σιγά μην τον σταυρώσουμε κιόλας» (vid)

Newsroom
Άδωνις για Μπογδάνο: «Έκανε λάθος, σιγά μην τον σταυρώσουμε κιόλας» (vid)
Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως το λάθος που έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι από αυτά που γίνονται, λέγοντας «δεν είναι τώρα να του πάρουμε και το κεφάλι».

Το θέμα με την αναδημοσίευση της λίστας με τα ονόματα παιδιών νηπιαγωγείου από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, αποτέλεσε την πρώτη ερώτηση που δέχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την διάρκεια της φιλοξενίας του στα Παραπολιτικά 90,1.

Εκεί λοιπόν ο Υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε: «Έχει δώσει επαρκείς εξηγήσεις ο κ. Μπογδάνος. Είναι ένα λάθος από αυτά που γίνονται στο διαδίκτυο. Δεν είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Δεν είχε πρόθεση ο κύριος Μπογδάνος να κάνει retweet και να δημοσιεύσει την λίστα με τα ονόματα των παιδιών. Ήθελε να αναδείξει ένα πραγματικό πρόβλημα σε πολλές περιοχές της Αθήνας», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια όμως, συμπλήρωσε: «Είναι πρόβλημα για την χώρα να είναι περισσότεροι οι ξένοι από τους γηγενείς. Αφομοίωση δεν είναι αν είναι οι εισερχόμενοι είναι περισσότεροι από τους... εδώ.

Στο μεταναστευτικό ζήτημα, υπάρχει και ζήτημα αριθμητικού ορίου. Τώρα για το συγκεκριμένο έκανε λάθος ο κ. Μπογδάνος. Δεν έπρεπε να δημοσιεύσει την λίστα των παιδιών γιατί τα παιδιά δεν μας φταίει σε τίποτα. Ευτυχώς η κυβέρνησή μας με την μεταναστευτική πολιτική, έχει προστατεύσει τα σύνορα, έχει μειώσει τις μεταναστευτικές ροές και το φαινόμενο που προσπάθησε να αναδείξει ο κύριος Μπογδάνος σε ένα βαθμό αρχίζει να φθίνει. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι ένας βουλευτής Α' Αθηνών δεν μπορεί να αναδείξει τα προβλήματα που υπάρχουν. Μην τρελαθούμε τελείως...».

Ξεκαθάρισε πως δεν έθεσε θέμα ποσόστοσης στο σχολείο, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ο κύριος Μπογδάνος, έκανε λάθος, ζήτησε συγγνώμη, σιγά μην τον σταυρώσουμε κιόλας», ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωσε: «Τα σφάλματα είναι ανθρώπινα. Σφάλματα έχω κάνει και εγώ και εσείς και όλοι. Δεν είναι τώρα να του πάρουμε και το κεφάλι».