Τους τρέλανε πάλι ο Κουτσαβάκης: «Να πάρω μια καρέκλα αφού θα συζητήσουμε;» (vid)

Newsroom
Τους τρέλανε πάλι ο Κουτσαβάκης: «Να πάρω μια καρέκλα αφού θα συζητήσουμε;» (vid)
Ο ρεμπέτης Κουτσαβάκης βρέθηκε σε πρωινή εκπομπή, αλλά ήταν αδύνατο να κάνει κουβέντα όρθιος!

Ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου γνωστός και ως ρεμπέτης Κουτσαβάκης ή «Ρε Ματζόρε» κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Μ΄ απαγόρευσαν ρε μάγκες» και φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ.

Ο Κουτσαβάκης για μια ακόμα φορές με τις ατάκες του έκλεψε την παράσταση. Κατά την είσοδό του στο πλατό της εκπομπής ζήτησε από τους παρουσιαστές να πάρει μια καρέκλα να καθίσει για να μην στέκεται όρθιος.

«Εντάξει... να πάρω μια καρέκλα, αφού θα συζητήσουμε μην κάθομαι... Ε αφού συζητάμε που συζητάμε... Θα την αφήσω πίσω μετά...», είπε ο ρεμπέτης για να προσθέσει: «Σαν το σπίτι μου».

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου μίλησε για το νέο του τραγούδι, ξεκαθαρίζοντας ότι παρόλο που δεν έχει κάνει το εμβόλιο, δεν είναι αρνητής.

Στη συνέχεια απευθυνόμενος προς τη μητέρα του, την οποία είπε ότι είχε να δει τρεις μήνες είπε: «Μάνα είμαι εδώ, οι κύριοι δεν μου έβαλαν πρωινό να φάω, ένα τσαγάκι κι αυτό πήγα και το πήρα μόνος μου...».

Στο φινάλε του είπε στους παρουσιαστές: «Τι φεύγω; Με διώχνετε;», αποκαλύπτοντας ότι η ομάδα που υποστηρίζει είναι Ολυμπιακός.

Δείτε το βίντεο