Επίθεση με βιτριόλι: Η μαγεία, τα μαντζούνια και η εξήγηση της Ιωάννας για την ανάρτηση (vids)

Newsroom
Επίθεση με βιτριόλι: Η μαγεία, τα μαντζούνια και η εξήγηση της Ιωάννας για την ανάρτηση (vids)
Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση με το βιτριόλι. Οι πειραματισμοί της κατηγορούμενης με μαντζούνια και η εξήγηση της Ιωάννας για την ανάρτησή της.

Μία ακόμα σοκαριστική πτυχή στην υπόθεση με το βιτριόλι έφερε στην επιφάνεια η εκπομπή «Live News» του MEGA. Όπως ακούγεται σε νέα ηχητικά ντοκουμέντα, η Έφη, η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα, εκτός από τις κάρτες ταρώ που γνωρίζαμε ως τώρα ότι ζητούσε από τις χαρτορίχτρες να της διαβάζουν για να της πουν το μέλλον, πειραματιζόταν με υλικά που παραπέμπουν σε… μαγεία.

Κ – Πώς το βλέπεις;

Χ – Λοιπόν… Εγώ θέλω ξαναλιώσιμο… πού το έλιωσες;

Κ – Σ’ ένα… (ψιθυρίζει)

Χ – Ήταν χαμηλό;

Κ – Εντάξει… τόσο.

Χ – Και το έριξες αμέσως μέσα;… Ζεστό;

Κ- Ά! Εκεί που το έριξα ήταν τόσο… τόσο. Ένα… τέτοιο… και λίγο πιο φαρδύ.

Χ- Το έριξες αμέσως μέσα; Όπως ήταν ζεστό το έριξες μέσα;

Κ- Ναι…

Χ- Έχεις κι άλλο τέτοιο;… Αυτό είναι ρε, ρίξ’ το. Αυτό το κομμάτι.

Κ- Το πέταξα το προηγούμενο. Ήταν σου λέω… Σου είπα είχε βγει περίεργο… Ήταν… όχι…Ρε παιδί μου, ήταν από πάνω σαν… πώς να το λένε… Ήταν από πάνω σαν…

Χ- Παιδί μου, βγάζει ένα πράγμα από πάνω αλλά είναι η βρομιά τέτοια.

Κ- Α, αυτό ήταν.

Χ- Ναι

Τα όσα ακούγονται στη συνέχεια είναι αποκαλυπτικά. Η χαρτορίχτρα συμβουλεύει την Έφη να προσθέσει στο… ερωτικό φίλτρο τρεις σταγόνες από το άρωμά της, ώστε το μαντζούνι να… «πιάσει» σίγουρα.

Κ- Είχε βγάλει… είχε βγάλει περισσότερο τέτοιο όμως.

Χ- Ε;

Κ- Είχε βγάλει περισσότερο τέτοιο.

Χ- Ε, τι; Εκείνη την βρομιά;… Θα την βγάλει εκείνη την βρομιά.

Κ- Έβγαλε πολύ σου λέω, δεν «ξέρναγε», αυτό είναι και πιο καλό.

Χ- Αυτό, θα μου το λιώσεις, για καμιά εβδομάδα. Τη Δευτέρα, τι ώρα μπορείς; 10; 10 η ώρα τη Δευτέρα, θα το βράσεις παρά 5 και θα το ξαναλιώσεις. Κατάλαβες; Και θα σου πω… α! Θα βάλεις… θα ρίξεις μέσα και τρεις σταγόνες από την κολόνια που βάζεις. Τι άρωμα βάζεις εσύ;

Κ- Έχω ένα εκεί που βάζω, ναι.

Χ- Θα ρίξεις τρεις σταγόνες μέσα… Αυτό θα κάνεις… Δυο – τρεις σταγόνες κι αυτό θα δείξει πιο πολλά πράγματα… Δεν είναι μόνο ότι θα δείξει. Θα κάνει και πιο καλή δουλειά… Και, το νερό το έχεις ή το πέταξες;

Κ- Το ‘χω.

Χ- Θα κρατήσεις και το ένα και το άλλο και θα τα ενώσεις.

Κ- Στο ίδιο δηλαδή…

Χ- Ναι…

Μαντζούνια αλλά και δηλητήρια άλλωστε αναζητούσε και στο διαδίκτυο, ακόμα και μετά την επίθεση με το βιτριόλι, όπως είχε αποκαλύψει ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Η άμμος από το Κάιρο

Σε άλλη συνομιλία, η χαρτορίχτρα βλέπει στα χαρτιά μια… πυραμίδα και τότε αρχίζει να πλάθει μια ιστορία ασύλληπτη η οποία όμως από την Έφη, γίνεται απόλυτα πιστευτή.

«-Λοιπόν, αυτό το 3 που βλέπω, που είναι αυτό το Δέλτα αλλά είναι και… πώς να σου πω… μία πυραμίδα που είναι σαν πλανήτης, αυτό θα σας επηρεάσει και τους δυο σας για καλό… Σου είχα δώσει εσένα άμμο. Δεν σου είχα δώσει;

-Τι;

-Δεν σου είχα δώσει από τις πυραμίδες άμμο;… Θα σου δώσω.

-Τι σημαίνει αυτό;

-Θα βοηθήσει πάρα πολύ γιατί έχουν πολύ ενέργεια μέσα τους οι πυραμίδες…

-Αυτό εδώ πέρα, τι σημαίνει που είδες;

-Ότι πρέπει εγώ να σου δώσω κάτι που έχει σχέση με το Κάιρο. Κατάλαβες;

-Μμμ…

-Θα δεις πως θα βοηθήσει αυτό την κατάσταση, κατάλαβες;

-Μμμ…

Η άμμος, όπως ακούγεται δεν ήταν ότι κι ότι αλλά… «διαβασμένη» και μάλιστα, μέσα στην πυραμίδα.

-Λοιπόν… Πάρε εδώ, θα σου βάλω την άμμο…

-Θες να βάλω εγώ; Κάτι έχω εγώ να το βάλω…

-Ε;

-Τι θες;

-Θα το βάλω μέσα εδώ τώρα… Αυτό που θες θα στο βάλω εδώ μέσα. Είναι αυτό που σου είπα ότι έχει σχέση με το Κάιρο…

-Σίγουρα δεν έχει άλλη;

-Κι είναι η άμμος μέσα από τη πυραμίδα.

-Ναι ε;

-Δεν υπάρχει τέτοια άμμος εδώ. Και μελετημένο μέσα στις πυραμίδες για όλες τις υποθέσεις… Αυτό… έτσι θα κάνεις. Ίσα ίσα που θα το βρέχεις. Έτσι;

-Ναι, ναι…;

-Αυτό είναι… πώς να στο δώσω να καταλάβεις; Άλλο το κάψιμο, που θα σου πω πώς να το κάνεις, και άλλο ετούτο. Έτσι; Παρ’ το. Δεν μου χρειάζεται άλλο, τα έχω γραμμένα εγώ… Έτσι που λες. Δεν τα βλέπω άσχημα τα πράγματα, γενικά, τα βλέπω καλά».

Έμπλεξαν ακόμα & τα άγια

Είναι σοκαριστικό, το πώς η γυναίκα που ρίχνει τα ταρώ, δε διστάζει να «πατήσει» στην πίστη και να πείσει την Έφη ότι βλέπει στα χαρτιά ότι υπάρχει Αγία που την προστατεύει.

Χ- Εδώ, η Ζωοδόχος Πηγή είναι, δεν ξέρω ακριβώς τι είναι, είναι μία Αγία, πολύ σε προστατεύει.

Κ- Αλήθεια λες;.. Αλήθεια;

Χ- Είναι δυνατόν; Ε, σου λέω τώρα…

Κ- Κι είχα δει στον ύπνο μου μία Αγία, αλλά δεν ήξερα ποια να’ ναι.

Χ- Ζωοδόχος Πηγή είναι, να κοίτα. Τη βλέπεις;… Α, θα στο κάνω στρογγυλό, έλα.

Κ- Τι σημαίνει αυτό;

Χ – Τα ρίχνεις στρογγυλά τα χαρτιά.

Κ- Τι σημαίνει αυτό;

-Που βλέπεις, ας πούμε,… πώς να στο πω να το καταλάβεις… Γίνεται σαν πλανήτης.

-Γι’ αυτό ή για να δεις γενικά για μαγεία;… Τώρα, μην κάνουμε καμιά βλακεία, ας τα κάνω όπως τα κάνω τώρα, κάθε φορά.

Και κάπως έτσι, με τις συνταγές για μαντζούνια από τη χαρτορίχτρα και τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο για δηλητήρια και τοξικά βότανα, η 36χρονη κατέληξε στο φρικτό σχέδιο της επίθεσης με βιτριόλι.

«Ο μανδραγόρας καταστέλλει το νευρικό σύστημα»

Για τον μανδραγόρα, το βότανο που χρησιμοποιούσε η κατηγορουμένη, μίλησε στο MEGA η Σοφία Τριάντου, βοτανολόγος, σημειώνοντας ότι το συγκεκριμένο βότανο δε συνδέεται με τη μαγεία σήμερα. «Τον χρησιμοποιούσε ο Ιπποκράτης ως αναισθητικό για να κάνει επεμβάσεις».

Η κ. Τριάντου επισημαίνει πως το βότανο χρησιμοποιούνταν στο μεσαίωνα για να κατευνάζει τους ανθρώπους, ενώ η χρήση του ήταν διαδεδομένη και στην Κρήτη, όπου είναι γνωστό ως «αρσενικοβότανο».

«Η ρίζα είναι σα να έχει δυο ποδαράκια και δυο χεράκια. Έχει συνδεθεί με τη μαγεία γιατί καταστέλλει το νευρικό σύστημα».

Η εξήγηση της Ιωάννας για την ανάρτησή της με τις φωτογραφίες

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σόκαρε με τις φωτογραφίες που ανέβασε και δείχνουν το πρόσωπο και το χέρι της λίγο πριν το πρώτο της χειρουργείο. Οι φωτογραφίες που επέλεξε η Ιωάννα για να δείξει για πρώτη φορά πώς πραγματικά είναι το πρόσωπο και το κορμί της, μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε έξω από το γραφείο της, αποτυπώνουν όχι μόνο το δράμα που βιώνει δεκαέξι μήνες τώρα, αλλά και τον Γολγοθά που θα χρειαστεί να τραβήξει για το υπόλοιπο της ζωής της.

Είναι δύο φωτογραφίες αμέσως μετά το πρώτο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη. Έχουν γίνει άλλα 9 έως σήμερα. Η Ιωάννα, με δήλωση της στο «Live News», παραθέτει τον λόγο για τον οποίο δημοσιοποίησε την εικόνα της.

«Σκοπός της ανάρτησης ήταν να εξηγήσω με τη δύναμη της εικόνας και όχι με λόγια, τις συνέπειες αυτής της επίθεσης στην υγεία μου, οι οποίες είναι μη αναστρέψιμες και που θα μου αφήσουν για πάντα μια μόνιμη αναπηρία και μια παραμόρφωση». Δεκαέξι μήνες μετά την επίθεση που δέχτηκε η Ιωάννα από την καθ’ ομολογίαν 36χρονη δράστιδα, οι δύο γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωπες, αυτή τη φορά στην αίθουσα των δικαστηρίων. Η πολυαναμενόμενη δίκη θα αρχίσει στις 15 του μήνα και η Ιωάννα, στην αποκλειστική της δήλωση στο live news, ξεκαθαρίζει ότι θα είναι εκεί» τόνισε η Ιωάννα.

Παράλληλα, σχολίασε το γιατί θα δώσει το παρών στη δίκη.

«Η πίεση των ημερών είναι μεγάλη. Κάποιοι πολύ δικοί μου άνθρωποι με συμβουλεύουν να σκεφτώ ξανά την παρουσία μου στην εκδίκαση της υπόθεσης και να μην πιέσω τον εαυτό μου, φοβούμενοι πως δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ.

Όμως θέλω να είμαι εκεί. Χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι. Γιατί τους φόβους μου επιλέγω πάντα να τους αντιμετωπίζω. Ελπίζω η αγκαλιά του κόσμου να μου δώσει το κουράγιο για να το κάνω. Κι ελπίζω στην παραδειγματική τιμωρία της δράστιδος για να μην βρεθεί ποτέ ξανά άλλος άνθρωπος στην θέση μου», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.