Λιάγκας για Λάτσιο: «Μην το τερματίσουμε κιόλας, δε νομίζω να πήγε και λουλούδια στην Ελένη» (vid)

Newsroom
Λιάγκας για Λάτσιο: «Μην το τερματίσουμε κιόλας, δε νομίζω να πήγε και λουλούδια στην Ελένη» (vid)
«Λουλούδια από τον Ματέο» ξεκαθάρισε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος με τον Γιάννη Λάτσιο και ξέρει τη σχέση που έχει με την Ελένη Μενεγάκη.

Η συνάντηση που είχαν ο Γιάννης Λάτσιος με την Ελένη Μενεγάκη, πριν ξεκινήσει τις εκπομπές της στο Mega, στην οποία της ευχήθηκε καλή αρχή, έφερε πολλά σχόλια για τη σχέση που μπορεί να έχει το πρώην ζευγάρι.

Από τη στιγμή όμως που στη φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη κρατούσε και ένα μπουκέτο λουλούδια, εύλογα η Φαίη Σκορδά ρώτησε στο «Πρωινό», αν της τα πήγε ο πρώην σύντροφός της.

Κάπου εκεί όμως ο Γιώργος Λιάγκας είπε «μην το τερματίσουμε κιόλας» και εξήγησε από τη δική του πλευρά την σχέση που έχουν, από τη στιγμή που είναι πολύ καλός φίλος με τον Γιάννη Λάτσιο και μια-δυο φορές την εβδομάδα τα λένε.

«Το καλοκαίρι συναντήθηκα με τη Μενεγάκη στο Μεγανήσι και κάτσαμε πολλή ώρα μαζί. Ήταν μαζί με τον άντρα της, τον Μάκη Παντζόπουλο και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της, τα κορίτσια της. Έχουν άριστη σχέση με τον Λάτσιο. Όταν τελείωσε το κρασί που ήπιαμε με τη Μενεγάκη, με πήρε ο Λάτσιος και μου είπε: «Βρεθήκατε με την πρώην σύζυγό μου και τα είπατε;», που σημαίνει ότι έχουν καθημερινή επικοινωνία, επειδή έχουν και παιδιά.

Εκτός από τα παιδιά, έχουν και μία άριστη σχέση, μιλούν για τα επαγγελματικά τους. Όμως δε νομίζω να της έφερε και λουλούδια. Λουλούδια από τον Ματέο».