Παπαδοπούλου για πρόταση γάμου από Πασχαλάκη: «Υπάρχουν κοινά όνειρα» (vid)

Newsroom
Παπαδοπούλου για πρόταση γάμου από Πασχαλάκη: «Υπάρχουν κοινά όνειρα» (vid)
Η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε για τη σχέση της με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Για τη σχέση της με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Αλέξανδρο Πασχαλάκη, μίλησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Η τραγουδίστρια, απαντώντας σε ερώτηση για το αν της έχει γίνει πρόταση γάμου από τον Πασχαλάκη, με τον οποίο είναι μαζί δύο χρόνια, είπε: «Όταν επιλέγω έναν άνθρωπο και με επιλέγει, δεν το κάνω απλά για να περάσω καλά. Υπάρχουν κοινά όνειρα και το μέλλον θα δείξει».

Για το αν στα όνειρά της ο γάμος, απάντησε: «Είμαι μια κλασική γυναίκα που στα όνειρά μου είναι η δημιουργία οικογένειας. Θεωρώ ότι είμαι σε καλό δρόμο».

Για τη συμμετοχή της στο Survivor είπε: «Δε μετάνιωσα ποτέ για τη συμμετοχή μου στο Survivor. Ρούφηξα πολύ έντονα αυτή την εμπειρία. Δεν μου αρέσουν οι συγκρούσεις, αλλά σε ένα ριάλιτι δε μετανιώνω που ήμουν αυθόρμητη».

Για τα μελλοντικά της σχέδια και τις δουλειές που έχει κάνει είπε: «Πέρα από το τραγούδι, έχω δουλέψει σερβιτόρα, και σε διαφημιστική εταιρία. Τα τελευταία χρόνια είμαι ανοιχτή στο κομμάτι της τηλεόρασης. Πιστεύω ότι πάντα έρχεται η στιγμή που όλα “κουμπώνουν”. Θα με έβλεπα άνετα να κάνω παρουσίαση».