Το εισιτήριο στο Met Gala 2021 κοστίζει 30 χιλιάδες δολάρια, αλλά το φαγητό θυμίζει αντίστοιχο νοσοκομείου (Pics)

Newsroom
Το εισιτήριο στο Met Gala 2021 κοστίζει 30 χιλιάδες δολάρια, αλλά το φαγητό θυμίζει αντίστοιχο νοσοκομείου (Pics)
Απογοητευμένοι έμειναν από το φαγητό που σέρβιραν στο Met Gala 2021, το οποίο θεωρείται το κορυφαίο fashion event.

Το Met Gala, είναι μία φιλανθρωπική εκδήλωση, στην οποία συναντώνται εκπρόσωποι της μόδας, του αθλητισμού και των τεχνών για να γιορτάσουν και να στηρίξουν την έκθεση του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Το φετινό κεντρικό θέμα του Met Gala ήταν η αμερικάνικη μόδα. Τα μεγαλύτερα ονόματα της πολιτικής, της μόδας, του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας βρέθηκαν εκεί. Το κόστος του εισιτηρίου για να παρακολουθήσει κάποιος την εκδήλωση ήταν 30.000 δολάρια, ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί που εξέφρασε τα παράπονά τους, αφού το παραπάνω ποσό δεν δικαιολογεί το μενού που σέρβιραν στους επισκέπτες.

Ο ηθοποιός Κέκε Πάλμερ που βρέθηκε στην εκδήλωση, δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία από το φαγητό που σέρβιραν, με το πιάτο να περιέχει μερικά ντοματίνια, καλαμπόκι, μερικές φέτες αγγουριού και ένα μανιτάρι.

Μενού

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον δεν σας δείχνουν το φαγητό. Αστειεύομαι», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε ο ηθοποιός.

Ωστόσο, το vegan μενού για τη λαμπερή βραδιά δημιουργήθηκε από μερικά από τα μεγαλύτερα μαγειρικά ονόματα της Νέας Υόρκης. Παρόλα αυτά οι προσπάθειές τους εκτός από τον ηθοποιό δεν φάνηκε να εντυπωσιάζουν και τους χρήστες του διαδικτύου.

«Είμαι σοκαρισμένος! Γι αυτό σου παίρνουν 30.000 δολάρια;», έγραψε κάποιος, ενώ άλλος σχολίασε: «Οι καλεσμένοι στο Met Gala έφαγαν αυτό το αηδιαστικό φαγητό».