Είχε πρόγραμμα ο Αιμιλιανός στο GNTM: Και την είπε στην Άννα Μαρία Ηλιάδου και 4 «ναι» πήρε κάνοντάς την να... ξινίσει (vid)

Newsroom
 Είχε πρόγραμμα ο Αιμιλιανός στο GNTM: Και την είπε στην Άννα Μαρία Ηλιάδου και 4 «ναι» πήρε κάνοντάς την να... ξινίσει (vid)
Το χαμόγελο «νίκης» του Αιμιλιανού ήταν όλα τα λεφτά.

Ο Αιμιλιανός Ιωάννης Κλαυδιανός από την Κεφαλλονιά είχε μια έντονη και εκρηκτική συζήτηση, πριν περάσει για την οντισιόν του στο GNTM, με την περσινή νικήτρια Άννα Μαρία Ηλιάδου, η οποία λένε πως ήταν η κοπέλα του Madclip.

Εν πρώτοις δεν μπορούσε να πει το όνομά του, καθώς της είπε «Αιμιλιανός» και εκείνη τον αποκάλεσε «Μιλιανό», ενώ στη συνέχεια σε ένα μπλακ-άουτ προφανώς του μυαλού της, τον ρώτησε: «Πρέπει να σε λέω και με το σίγμα; Μιλιανός;».

Χάθηκε εκεί η όποια επικοινωνία αλλά η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη. Για τον Αιμιλιανό όχι για την Ηλιάκη, που τον ρώτησε «τι ήρθες να κάνεις εδώ;». Ο Αιμιλιανός της είπε «για βόλτα ήρθα», εξηγώντας στη συνέχεια «δεν είναι προφανές; Τι με ρωτάς;».

Δεν τα πήγαν καλά οι δυο τους εν πάση περιπτώσει… Ο Αιμιλιανός πήρε 4 «ναι» και η Ηλιάκη συνέχισε να χειροκροτεί παρατεταμένα, μάλλον ειρωνικά και εμφανώς με ξινισμένο το πρόσωπό της.

Το χαμόγελο «νίκης» του Αιμιλιανού πάντως ήταν όλα τα λεφτά.