Ξέσπασε ο Λιάγκας για την κατευθυνόμενη ερώτηση» στο GNTM με τα μαλλιά: «Έπρεπε να την προστατέψουν, τα γνωρίζουν από πριν αυτά» (vid)

Newsroom
Ξέσπασε ο Λιάγκας για την κατευθυνόμενη ερώτηση» στο GNTM με τα μαλλιά: «Έπρεπε να την προστατέψουν, τα γνωρίζουν από πριν αυτά» (vid)
Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Λιάγκας για τα μεγάλα σόου, όπως και μια κοπέλα που πέρασε από οντισιόν και κατήγγειλε ότι η παραγωγή της υπαγόρευσε τι να πει.

Ιδιαίτερα αιχμηρός με την επιτροπή αλλά και την παραγωγή του GNTM ήταν ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, καθώς -γνωρίζοντας πως λειτουργούν τα μεγάλα σόου, καθώς έχει παρουσιάσει αρκετά από αυτά- αναγνώρισε το «κατευθυνόμενο» από την επιτροπή και δεν του άρεσε καθόλου.

Για να καταλάβετε… Από την επιτροπή πέρασε μια κοπέλα με πολύ μακριά μαλλιά, η Εμανουέλλα. Λέγανε ότι κάτι δεν τους αρέσει και εστίασαν στα μαλλιά της τα οποία τα βρήκαν… βαρετά.

Τότε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, τη ρώτησε να θα ξύριζε τα μαλλιά της. Λεπτομέρεια; Η κοπέλα υπέφερε από νευρική ανορεξία και είχε χάσει τα μαλλιά της, οπότε όπως είπε μετά «δεν θα άντεχα να τα βλέπω κάτω».

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε- και εδώ που τα λέμε απάντηση δεν πήρε από το υπόλοιπο πάνελ- λέγοντας: «Είναι όλα γνωστά στην κριτική επιτροπή, ξέρει το ID κάθε παίκτη.

Γνωρίζανε ότι η κοπέλα έχει νευρική ανορεξία. Είναι κατευθυνόμενη η ερώτηση για το αν θα ξύριζε τα μαλλιά της. Τον ξεψαχνίζει η επιτροπή (τον φάκελο του κάθε παίκτη±. Στήνεις την καλή πράξη. Τηλεόραση είναι. Να μην ανεμίζει τα μαλλιά της η Ζενεβιέβ σαν άγριο άτι. Όλοι έχουμε κάνει λάθη και ο ομιλών πρώτος. Είναι γραμμένο όμως και θα έπρεπε να την προστατέψουν» είπε ο παρουσιαστής.

Μάλιστα η εκπομπή παρουσίασε και την καταγγελία μιας κοπέλας, της Ολυμπίας Χριστοφορίδου, η οποία είπε πως από την παραγωγή της είχαν πει τι να πει, ότι έκανε οντισιόν 45 λεπτά και έδειξαν 10 δευτερόλεπτα, για να «βγάλει εμένα ηλίθια μπας και γελάσετε λίγο».

Χαρακτηριστικά είπε:

«Ότι βλέπετε στα ριάλιτι είναι σκηνοθετικό. Θα κάνω expose την παραγωγή ότι με ανάγκασε να πω κάποια πράγματα και κράτησε συγκεκριμένα κομμάτια, προσπάθησε να βγάλει εμένα ηλίθια μπας και γελάσετε λίγο. Κράτησε πάνω από 45 λεπτά η οντισιόν μου και κράτησαν μόνο τα 10 δευτερόλεπτα . Δεν είχα σκοπό να πάω. Ο μόνος λόγος που πήγα ήταν η αναγνωρισιμότητα γιατί έχει μεγάλη τηλεθέαση. Μάλωσα με την παραγωγή και έβαλαν τις χειρότερές μου στιγμές για να με ξεφτιλίσουν».