Συγκλονίζει θύμα βιασμού στην Κρήτη: «Έβγαλε μαχαίρι και με έπιασε με κεφαλοκλείδωμα» (vid)

Newsroom
Συγκλονίζει θύμα βιασμού στην Κρήτη: «Έβγαλε μαχαίρι και με έπιασε με κεφαλοκλείδωμα» (vid)
Η Δέσποινα Πλατανάκη έχει αλλοιώσεις στον αυχένα και πρόβλημα στα μάτια από την επίθεση του υπηκόου Πακιστάν.

Ανατριχιαστικά είναι τα όσα εξομολογείται η Δέσποινα Πλατανάκη, η οποία έπεσε θύμα βιασμού στην Κρήτη, πριν από πέντε μήνες, από υπήκοο του Πακιστάν. Μιλώντας στο Live News με κολάρο στον λαιμό,η Δέσποινα Πλατανάκη που αποκόμισε από την επίθεση σπασμένα δόντια και κατάγματα, μίλησε και για τα ψυχικά της τραύματα στο Live News και για τον εφιάλτη που έζησε εκείνο το βράδυ.

«Με κεφαλοκλείδωμα με έπιασε. Σκοπός του ήταν να με βιάσει» είπε η Δέσποινα Πλατανάκη, η οποία ανέφερε πως όλα ξεκίνησαν στο μπαρ που εργαζόταν στην Ιεράπετρα.

Ένας Πακιστανός, που ζούσε στην πόλη και είχε ξαναδεί, μπήκε στο κατάστημα και τις έκανε άσεμνες χειρονομίες.

Όταν πήγε να επιστρέψει στο σπίτι της με το αυτοκίνητό της, συνειδητοποίησε ότι την ακολουθούσε.

«Όταν έβγαλε μαχαίρι, λέω εντάξει ως εδώ ήταν».

Ο 27χρονος Πακιστανός την χτύπησε ανηλεώς για να την ακινητοποιήσει καθώς εκείνη αντιστάθηκε σθεναρά.

Η τύχη δεν την είχε εγκαταλείψει καθώς περνούσε ένας ποδηλάτης από το σημείο και «παράτησε το ποδήλατο και τον κυνήγησε».

Ο Πακιστανός συνελήφθη αλλά αρνείται τα πάντα και η δίκη έχει αναβληθεί, ωστόσο η Δέσποινα Πλατανάκη δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Η Δέσποινα Πλατανάκη ανέβασε την ιστορία της στο facebook ώστε να παρακινήσει και άλλες κοπέλες που έζησαν ανάλογες στιγμές, να μην κάνουν πίσω.

Πέρα από τα ψυχικά τραύματα έχει αποκομίσει και σωματικά, καθώς «μου έχει αφήσει αλλοιώσεις στον αυχένα. Έχω πρόβλημα στα μάτια, βλέπω θολά».