Η οικογένεια της Καρολάιν έσβησε τη λέξη «σύζυγος» από το μνήμα της: Διέγραψαν δια παντός τον δολοφόνο Μπάμπη (vid)

Newsroom
Η οικογένεια της Καρολάιν έσβησε τη λέξη «σύζυγος» από το μνήμα της: Διέγραψαν δια παντός τον δολοφόνο Μπάμπη (vid)
Πριν από ένα μήνα η οικογένεια της Καρολάιν έσβησε από τη πλάκα του μνήματος της αγαπημένης κόρης τους τη λέξη «σύζυγος», που παρέπεμπε στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Δια παντός διέγραψε και με κάθε τρόπο, τον δολοφόνο της κόρης τους Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, η οικογένεια της άτυχης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε, αυτή και ο σκύλος της, με άγριο τρόπο, από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που στη συνέχεια το έπαιζε και τεθλιμμένος.

Σύμφωνα με την εκπομπή «TLIVE», του Alpha, πριν από ένα μήνα η οικογένεια της Καρολάιν αποφάσισε να σβήσει από τη πλάκα του μνήματος της αγαπημένης κόρης τους τη λέξη «σύζυγος». Έγραφε «στην πολυαγαπημένη μας μητέρα, κόρη και σύζυγο», ωστόσο έσβησαν τη λέξη σύζυγος που παραπέμπει στο ότι είχε παντρευτεί τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος έγινε ο δολοφόνος της.

Με την κίνηση αυτή θέλησαν να διαγράψουν δια παντός την ύπαρξη, ώστε και στις «θύμισες» του 33χρονου πιλότου, ο οποίος είναι ήδη στη φυλακή.

Την επιμέλεια του παιδιού έχει η οικογένεια της Καρολάιν και μάλιστα αυτή την περίοδο η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είναι στην Αλόννησο για να δει το παιδί, ως έχει δικαίωμα, αλλά και που ποτέ δεν έχει αρνηθεί η οικογένεια της Καρολάιν.