Έσωσαν γάτα που έπεσε από το πάνω διάζωμα του Hard Rock Stadium στο Μαϊάμι με… σημαία της Αμερικής (vid)

Newsroom
Έσωσαν γάτα που έπεσε από το πάνω διάζωμα του Hard Rock Stadium στο Μαϊάμι με… σημαία της Αμερικής (vid)
Εφευρετικοί φίλαθλοι σε αγώνα των Μαϊάμι έσωσαν τη γάτα που κρεμόταν και τελικά έπεσε από το πάνω διάζωμα του Hard Rock Stadium.

Λίγο σκέψη θέλει και πολλή αγάπη… Και τα κατάφεραν! Και πανηγύρισαν δεόντως θαρρεί κανείς και μπήκε «γκολ». Φίλαθλοι στο στάδιο του Μαϊάμι «Hard Rock» κατάφεραν να σώσουν μια γάτα, που κρεμόταν από το πάνω διάζωμα, χρησιμοποιώντας μια σημαία της Αμερικής, ώστε να πέσει πάνω της και να ανακόψει τη δύναμη της πτώσης. Και το αποτέλεσμα είχε 100% επιτυχία.

Η γάτα με κάποιο τρόπο κατάφερε να μπει στο «Hard Rock Stadium» αλλά βρέθηκε να κρέμεται από το πάνω διάζωμα, στο παιχνίδι του Σαββάτου μεταξύ του Μαϊάμι και του Appalachian State.

1

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η γάτα απεγνωσμένα προσπαθεί να πιαστεί από κάπου, ένας φίλαθλος έχει σκύψει όσο μπορεί και έχει τείνει το χέρι του για την πιάσει, αλλά τελικά η γάτα πέφτει, ωστόσο για καλή της τύχη, πάνω στη σημαία που είχαν απλώσει οι φίλαθλοι στο κάτω διάζωμα.

Όταν έπεσε πάνω της, ξέσπασαν σε ζητωκραυγές και πανηγυρισμούς για την επιτυχία του εγχειρήματος τους και φυσικά γιατί είχαν καταφέρει να σώσουν μια ψυχούλα.

«Προσπαθούσαν να την πιάσουν από πάνω αλλά δεν μπορούσαν να τη φτάσουν», δήλωσε ο Craig Cromer, διευθυντής εγκαταστάσεων στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι και κάτοχος εισιτηρίων διαρκείας, ο οποίος με τη σύζυγό του Kimberly φέρνει τη σημαία σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του Μαϊάμι.

3

«Κρεμόταν εκεί για λίγο με τα δύο μπροστινά της πόδια, μετά με το ένα πόδι και έλεγα: «Ω Θεέ μου, θα πέσει σύντομα».

Τότε ήταν που ο Craig και η Kimberly τέντωσαν τη σημαία και ήλπιζαν για το καλύτερο. Η γάτα έπεσε πάνω, αναπήδησε λίγο από τη σημαία και τελικά αφέθηκε στα ασφαλή χέρια των φιλάθλων.

«Ήταν το πιο περίεργο πράγμα που συνέβη ποτέ σε ένα παιχνίδι», είπε η Kimberly Cromer.

Ο προπονητής της ομάδας του Μαϊάμι, Manny Diaz, όταν πληροφορήθηκε το περιστατικό, είπε χαριτολογώντας πως θα κοιτάξουν να της δώσουν… υποτροφία.