Αστυνομικός σε αναπηρικό καροτσάκι «χορεύει» ζεϊμπέκικο μπροστά στον Γιώργο Τσαλίκη (vid)

Newsroom
Αστυνομικός σε αναπηρικό καροτσάκι «χορεύει» ζεϊμπέκικο μπροστά στον Γιώργο Τσαλίκη (vid)
Ο τραγουδιστής θαύμασε τον Στράτο και έγραψε: «Πιστεύω θα δώσεις δύναμη σε πολλούς όπως έδωσες σε μένα. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ μάγκα μου».

Ένα πολύ ωραίο στιγμιότυπο, αισιόδοξο και το οποίο γεμίζει με δύναμη τους ανθρώπους, δημοσίευσε στο instagram ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής βρέθηκε σε γάμο για να ερμηνεύσει τα τραγούδια του και να διασκεδάσει τον κόσμο, αλλά εντυπωσιάστηκε, θαύμασε και συγκινήθηκε με τη δύναμη ψυχής του Στράτου.

Αστυνομικού, ο οποίος σε καταδίωξη είχε τραυματιστεί σοβαρά και έμεινε ανάπηρος. Ο Στράτος, αν και είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, όχι μόνο δεν το βάζει κάτω, αλλά χόρεψε το αγαπημένο του ζεϊμπέκικο μπροστά στον Γιώργο Τσαλίκη.

Κάνοντας φιγούρες με το αμαξίδιο, ο Στράτος απέσπασε τον θαυμασμό και το χειροκρότημα από όλους.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος δημοσίευσε το βίντεο, έγραψε στο post του στο instagram:

«Απαγορεύεται ο χορός!

Κι όμως αυτός ο χορός είναι νόμιμος..Γιατί ο Στράτος (Αστυνομικος που καθηλώθηκε σε αμαξίδιο μετά από τραυματισμό σε καταδίωξη) δε σηκώθηκε.. Το σώμα του δε μπορεί να σηκωθεί..Μπορεί όμως η ψυχή του..Και χόρεψε ζεϊμπέκικο αντρικό, βαρύ και μάγκικο.Του άντρα που ξέρει πότε και γιατί θα χορέψει τη ζειμπεκιά του. Σοβαρός μετρημένος και απόλυτος κυρίαρχος του εαυτού του χόρεψε με λεβεντιά!

Στράτο σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να ανεβάσω αυτό το βίντεο, πιστεύω θα δώσεις δύναμη σε πολλούς όπως έδωσες σε μένα! Κι αυτό που σου είπα στο γράφω κιόλας! Δε θα σε ξεχάσω φίλε ποτέ! Καλή συνέχεια και τα λέμε μάγκα μου!»