Ο Τσαλίκης «κράζει» τον ΣΚΑΪ μετά την ανακοίνωση των παρουσιαστών του Big Brother: «Η συνέχεια στα δικαστήρια» (vids)

Ο Τσαλίκης «κράζει» τον ΣΚΑΪ μετά την ανακοίνωση των παρουσιαστών του Big Brother: «Η συνέχεια στα δικαστήρια» (vids)
Ξέσπασμα του Γιώργου Τσαλίκη κατά του ΣΚΑΪ μετά την ανακοίνωση των παρουσιαστών του Big Brother.

Ο Γιώργος Τσαλίκης ξέσπασε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram κατά του ΣΚΑΪ, λίγο μετά την ανακοίνωση του καναλιού σχετικά με τους παρουσιαστές του Big Brother.

Ο ΣΚΑΪ στην ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι οι νέοι παρουσιαστές του νέου κύκλου του Big Brother θα είναι η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Κάτι που λίγο αργότερα έφερε την αντίδραση του Γιώργου Τσαλίκη.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

«Ο Μεγάλος Αδελφός… ανακαινίζει το σπίτι του και προσθέτει νέα στοιχεία προετοιμάζοντας το έδαφος για μια πιο απαιτητική και περιπετειώδη version του παιχνιδιού αφού οι αποστολές φέτος θα δυσκολέψουν τη ζωή των παικτών και θα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Το Captain’s Room γίνεται ένα υπερπολυτελές δωμάτιο όπου ο εκάστοτε αρχηγός θα έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει ακόμα περισσότερα προνόμια. Με συνεχείς εκπλήξεις, ανατροπές και ευρηματικές δοκιμασίες το BIG BROTHER έχει σκοπό να προσφέρει περισσότερες από 100 ημέρες απολαυστικού τηλεοπτικού προγράμματος καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Κάθε Παρασκευή στο BIG BROTHER LIVE, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα θα υποδέχονται στο studio τον συγκάτοικο που θα οδηγείται στην αποχώρηση. Μαζί με το εύστοχο σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη, θα αναλύουν τις σχέσεις των πρωταγωνιστών αλλά και όλες τις ιστορίες που θα αναπτύσσονται στο Σπίτι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η διαδικασία επιλογής του φετινού cast είναι στην τελική ευθεία!

Οι 14 πιο ενδιαφέροντες, ιδιαίτεροι και διαφορετικοί συγκάτοικοι που θα μπουν στο σπίτι του BIG BROTHER θα πρέπει να μοιραστούν την αλήθεια τους με το τηλεοπτικό κοινό γιατί ένας και μόνο ένας θα φύγει με το έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ… αυτός που θα κερδίσει την καρδιά των τηλεθεατών! Ο Big Brother της νέας εποχής επιστρέφει και η φετινή σεζόν δεν θα σας αφήσει να κλείσετε… μάτι.

Στο παρακάτω trailer, αποτυπώνεται με χαρακτηριστικό τρόπο η υπόσταση του BIG BROTHER. Χαρακτήρες διαφορετικοί, προσωπικότητες που διεκδικούν τον δικό τους χώρο, πρόσωπα ξεχωριστά. Με διαφορετικές αφετηρίες και κοινό προορισμό: το σπίτι του BIG BROTHER. Και στοίχημα; να είναι ο εαυτός τους.

Η δυναμική των σχέσεων διαμορφώνει το πιο αληθινό story της ελληνικής τηλεόρασης. Όλα αυτά, υπό τους γνώριμους σε όλους μας, ήχους της πρωτότυπης μουσικής σήματος του Big Brother που γράφτηκε από τον Φοίβο. Μία άσκηση ισορροπίας. Ένα παιχνίδι αλληλεπίδρασης. Μία αληθινή πρόκληση να εκφραστείς».

Το ξέσπασμα του Τσαλίκη

Λίγο μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Τσαλίκης απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram και έδωσε ραντεβού στα δικαστήρια.

«Τελικά σήμερα ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές φυσικά ήταν αυτοί που σας ανέφερα τόσο καιρό και που λέγανε τα sites και τα blogs. Βέβαια ο ΣΚΑΙ σήμερα φρόντισε να κάνει και μια κίνηση, δε θα σας την πω τώρα, επιφυλάσσομαι, όχι καλή κίνηση, οπότε παιδιά υπογράψτε συμβόλαια, όλα καλά δε καλύπτεστε σε τίποτα. Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση. Η συνέχεια στα δικαστήρια», ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.