Ξεσηκώθηκε το twitter με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Φιλιππίδη: «Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες» (pics & vid)

Newsroom
Ξεσηκώθηκε το twitter με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Φιλιππίδη: «Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες» (pics & vid)
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είπε για τον πέτρο Φιλιππίδη «οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες» και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Ανάστατο και εν πολλοίς εκνευρισμένο είναι το twitter με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τη γνωστή «Ζουμπουλία» από το «Παρά Πέντε», με τα όσα υποστήριξε για την υπόθεση με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία παρέστη στην εκπομπή του Mega «Έλα Ξανά Χαμογέλα» είπε αρχικά πως «μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά» ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του»!

Στη συνέχεια - και αυτό που εξόργισε - ήταν το «οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι», με τους χρήστες του twitter να της «θυμίζει» πως δεν μιλάμε για «αδυναμίες» αλλά για «βιασμούς», κατηγορίες που βαραίνουν τον προφυλακισμένο.

Ανέφερε μάλιστα: «Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας;». Τόνισε στη συνέχεια: «Αν μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο εγώ δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω» παραδέχτηκε η ίδια ενώ υποστήριξε πως οι άνθρωποι «δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε».

Για το αν υπάρχει «εξουσία» στον χώρο, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είπε: «Όταν έχεις θέατρο, θίασο, είσαι πρωταγωνιστής, όταν έχεις οτιδήποτε παρακαλάνε οι άνθρωποι να μπουν, είναι πολύ εύκολο να συμπεριφερθείς αλαζονικά. Χωρίς αυτό να δικαιολογεί τίποτα. Μετά θα πρέπει να βρεθείς αντιμέτωπος με τις πράξεις σου. Αυτό δεν αλλάζει.

Αλλά είναι τρομακτικό το πώς μπορείς να γλιστρήσεις, ακόμα κι όταν από άγνωστος γίνεσαι γνωστός».