Σκορδά σε Βασιλάκο: «Να αναλύσουμε τι είναι το Bachelor δεν θέλω γιατί θα χαλάσω τις σχέσεις μου με τον Alpha» (vid)

Newsroom
Σκορδά σε Βασιλάκο: «Να αναλύσουμε τι είναι το Bachelor δεν θέλω γιατί θα χαλάσω τις σχέσεις μου με τον Alpha» (vid)
Την άποψή της για το «Bachelor» εξέφρασε η Φαίη Σκορδά στον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μίλησε για το «Bachelor» με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ωστόσο, κάποια στιγμή η παρουσιάστρια διαφώνησε έντονα για το παιχνίδι με τον πρώην παίκτη του ριάλιτι παιχνιδιού.

«Να αναλύσουμε τι είναι το Bachelor δεν θέλω γιατί δεν θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου με τον Alpha. Εγώ σαν γυναίκα διαφωνώ. Θέλω να είμαι ευγενική γιατί επί προσωπικού είναι ένα γλυκό και καλό αγόρι. Δεν θα ήθελα να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το format που μπορεί να είναι και σε όλες τις χώρες. Δεν είναι θέμα υποκειμενικό. Το πώς τοποθετούν την γυναίκα δεν είναι θέμα υποκειμενικό», είπε η Φαίη Σκορδά.

Σε ερώτηση για το αν όλα γίνονται στο «Bachelor» βάσει σεναρίου, ο Παναγιώτης Βασιλάκος απάντησε: «Σε εμένα δεν υπήρχε σενάριο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος αυθόρμητος και όπως λειτουργώ με τις κοπέλες στην έξω μου ζωή, έτσι λειτούργησα και με τις κοπέλες στο Bachelor».

Αυτή η απάντηση έβγαλε την Φαίη Σκορδά από τα ρούχα της και είπε σε έντονο ύφος: «Τώρα ήρθες να δώσεις συνέντευξη να πεις την αλήθεια ή τώρα θα δουλευόμαστε μεταξύ μας; Θα προτιμούσα να πεις πραγματικά ότι δεν μπορώ να μιλήσω για ένα πρότζεκτ που έχει τελειώσει».