Back to School προσφορές με Windows 10 και Office στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Newsroom
Back to School προσφορές με Windows 10 και Office στις καλύτερες τιμές της αγοράς
Σε αρκετές περιπτώσεις οι εκπτώσεις αγγίζουν το 60%!

Διανύουμε ήδη τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη και όσο κι αν δεν θες να το πάρεις απόφαση, η ξεγνοιασιά του καλοκαιριού αποτελεί πια παρελθόν. Ξέρουμε ότι δεν έχεις χορτάσει τις καθημερινές βόλτες στην παραλία και τον μεσημεριανό ύπνο, όμως το φθινόπωρο σηματοδοτεί πάντα ένα νέο ξεκίνημα και είμαστε βέβαιοι ότι κατά βάθος ανυπομονείς γι' αυτό.

Είτε είσαι μαθητής, είτε σπουδάζεις, είτε απλώς επέστρεψες στην εργασία σου, η συγκεκριμένη περίοδος είναι ιδανική για να ανανεώσεις τον τεχνολογικό εξοπλισμό σου, καθώς οι Βack to School προσφορές που τρέχουν τώρα, αποτελούν μοναδική ευκαιρία να αποκτήσεις όλα όσα χρειάζεσαι, σε απίθανες τιμές.

Αν δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις, εμείς να σου πούμε ότι αξίζει να ρίξεις μια ματιά στις μοναδικές εκπτώσεις που ξεκίνησαν στο GoDeal24 σε προϊόντα της Microsoft, όπως τα Windows 10 και το Office. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα οι εκπτώσεις αγγίζουν το 60% επί της αρχικής τιμής αγοράς, οπότε μην χάνεις χρόνο.

h

Πάμε να τις δούμε αναλυτικά:

Ειδικές προσφορές χωρίς τη χρήση κουπονιού

Έκπτωση 45% στην οικιακή έκδοση του Windows 10

Χρησιμοποιώντας το κουπόνι SOLE45, μπορείς να αποκτήσεις την οικιακή έκδοση του Windows 10 με μόλις 8.76€, ενώ το Parallels Desktop, η hardware visualization εφαρμογή που σου επιτρέπει να τρέξεις το Windows 11 στα Mac διατίθεται σε εξίσου χαμηλή τιμή.

Έκπτωση 60% στα Windows/Office bundles

Χρησιμοποιώντας το κουπόνι SOLE60 μπορείς να αποκτήσεις συνδυαστικά τις Professional και Home εκδόσεις των Windows 10 και το Office 2016/2019 με έκπτωση 60% επί της αρχικής τιμής αγοράς.

Εργαλεία για τον υπολογιστή σε μοναδικές τιμές

Να σημειώσουμε ότι όλες οι παραπάνω προσφορές ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε μην χάνεις χρόνο.

Σχετικά με το Godeal24.com

To GoDeal24.com είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα που ασχολούνται με την πώληση γνήσιων κλειδιών για λογισμικό αλλά και video games. Παρέχει υποστήριξη 24/7 και δυνατότητα πληρωμής μέσω PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές των χρηστών. Για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους στο [email protected].