Ένταση στον «αέρα» του Mega ανάμεσα σε αντιεμβολιαστή και δικηγόρο: «Άτοπο και ερωτήσεις παγιδούλες, δεν διευθύνω την εκπομπή» (vid)

Newsroom
Ένταση στον «αέρα» του Mega ανάμεσα σε αντιεμβολιαστή και δικηγόρο: «Άτοπο και ερωτήσεις παγιδούλες, δεν διευθύνω την εκπομπή» (vid)
Ένταση δημιουργήθηκε στον αέρα της εκπομπής του Mega, ανάμεσα σε δικηγόρο και έναν τραυματιοφορέα που αρνείται να εμβολιαστεί.

Προβληματισμό προκαλεί στους ειδικούς η εμφάνιση κρουσμάτων με το στέλεχος Μ αλλά και τα περιστατικά άρνησης διασωλήνωσης στα νοσοκομεία.

Ένας τραυματιοφορέας ο οποίος αρνήθηκε να εμβολιαστεί, και πλέον βρίσκεται σε αναστολή εργασίας και όπως υποστήριξε στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», η πράξη του να μην εμβολιαστεί σχετίζεται με το πώς χειρίζεται η κυβέρνηση το ζήτημα.

«Δεν έχουμε όλοι το ίδιο σκεπτικό που δεν έχουμε εμβολιαστεί. Κάποιοι δεν το πιστεύουν, κάποιοι λόγο της εμφυλιοπολεμικής της κυβέρνησης, που είχε διχαστική στρατηγική, αντέδρασαν. Δεν φοβάμαι το εμβόλιο» είπε, και μετά από ερώτηση των παρουσιαστών συμπλήρωσε πως: «οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος φοβάται τον κορονοϊό. Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί υπάρχουν οι γιατροί, αν μιλούσαν μόνο οι γιατροί και κανένας άλλος, τότε να ξέρετε ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Από την αρχή υπήρξε μια διχόνοια, ευτυχώς δεν τους βγήκε... να σταματήσουν όλοι να μιλάνε, μόνο οι γιατροί».

Ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου, ρώτησε τον τραυματιοφορέα, αν αντέχει το βάρος όντας ανεμβολίαστος, να κολλήσει κάποιον που μπορεί να τον στείλει στην ΜΕΘ.

Τότε, υπήρξε μια ένταση και ο τραυματιοφορέας απέφυγε να απαντήσει, κάνοντας λόγο για «άτοπο ερώτημα και ερωτήσεις παγιδούλες».

«Βασικά ένας γιατρός δεν νομίζω να μου έκανε τέτοια ερώτηση, να μιλάνε μόνο οι γιατροί, ούτε οι πολιτικοί ούτε κανείς άλλος να έχουν άποψη σε αυτό. Εδώ δεν ήρθαμε για να κάνουμε τηλεδικαστήριο...», τόνισε.

«Ε, να διευθύνετε και την εκπομπή», του είπε ο δικηγόρος κι εκείνος απάντησε: «δεν θα διευθύνω την εκπομπή, δεν θα απαντήσω στο ερώτημα, γιατί αυτό το ερώτημα. Σ' αυτά τα ερωτήματα παγιδούλες δεν πρόκειται να απαντάω», ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπουλμπασάκος τόνισε: «Τα εμβόλια έχουν υψηλή επιστημονική τεκμηρίωση. Ήταν υγειονομικώς αναγκαίο να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός στους υγειονομικούς. Αν τα υγειονομικά στοιχεία ήταν διαφορετικά, θα πρότεινα επέκταση του εμβολιασμού και σε άλλες ομάδες».