«Μπηχτή» του Χάρη Βαρθακούρη για το Big Brother (pic)

Ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε μια ανάρτηση για το φετινό κάστινγκ του Big Brother.
Μια ανάρτηση με... μπηχτές έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης για το φετινό Big Brother, που δυσκολεύεται να βρει τα πατήματά του από άποψη τηλεθέασης.
Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής, που την προηγούμενη χρονιά παρουσίαζε το ριάλιτι, έγραψε στο Twitter ότι η επιλογή παικτών δεν είναι καθόλου ικανοποιητική: «Κακά τα ψέματα. Το περσινό κάστινγκ ήταν καταμακράν καλύτερο! Υ.γ. Τι ωραία που είναι να το βλέπεις ανέμελα και χωρίς άγχος από το κρεβάτι σου. Υπάρχει έστω κι ένας που διαφωνεί;»
Κακά τα ψέματα!
— Harry Varthakouris (@HarryVarth) September 3, 2021
Το περσινό καστ ήταν ΚΑΡΑΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!
Υγ. Τι ωραία που είναι να το βλέπεις ανέμελα και χωρίς άγχος από το κρεβάτι σου 😜#BigBrotherGR pic.twitter.com/d8hNUDIxWI
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Αγγελάκας: «Θεωρώ παρανοϊκή την σημερινή εποχή αλλά είμαι αισιόδοξος ότι σε 2000 χρόνια θα είμαστε μια χαρά» (vid)
- Χαμός για τον Βέρτη στην Αλβανία που ξεσήκωσε το «Air Albania Stadium»: «Mαγική βραδιά», είπε ο Ράμα (vid)
- Το νέο επαγγελματικό βήμα του Πετρετζίκη μετά το «λουκέτο» στα καταστήματά του