Πτώμα γυναίκας στην Κυπαρισσία: Ο ιατροδικαστής δεν βρήκε τα ακριβή αίτια θανάτου

Newsroom
Πτώμα γυναίκας στην Κυπαρισσία: Ο ιατροδικαστής δεν βρήκε τα ακριβή αίτια θανάτου
Πήραν δείγματα για εξέταση DNA ώστε να ταυτοποιηθεί εργαστηριακά αν το πτώμα της γυναίκας ανήκει στην αγνοούμενη μητέρα τριών παιδιών.

Δεν κατέστη δυνατό να βγει ένα ασφαλές συμπέρασμα για τα αίτια θανάτου του πτώματος που βρέθηκε θαμμένο κάτω από το τσιμέντο της αυλής του σπιτιού, στην Κυπαρισσία.

Ο ιατροδικαστής προχώρησε στη νεκροψία, αλλά καθώς το πτώμα της άτυχης γυναίκας ήταν σε προχωρημένη σήψη, δεν υπήρξε η δυνατότητα να αποφανθεί με βεβαιότητα για τα αίτια του θανάτου της, σύμφωνα με το eleferiaonline.gr

Ο ιατροδικαστής Καλαμάτας Γιάννης Δούζης που διενήργησε τη νεκροτομή, τόνισε ότι δεν μπορεί να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου και επομένως να επιβεβαιωθεί, ή να αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Πάντως, πρόκειται για γυναίκα γύρω στα 40 με ύψος 1,61 - 1,65, ενώ ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται πριν 5-6 μήνες.

Ωστόσο, θα γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις, μήπως και βρεθεί κάτι που να μπορεί να αποδώσει την αιτία θανάτου.

Παράλληλα πήραν δείγματα για εξέταση DNA ώστε να ταυτοποιηθεί εργαστηριακά αν το πτώμα της γυναίκας ανήκει στην αγνοούμενη μητέρα τριών παιδιών Μόνικα Γκιους, την οποία ο επίσης Ρουμάνος σύντροφός της, φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά.

Μετά την εξαφάνισή της, ο ίδιος έφυγε εσπευσμένα για την πατρίδα του.