Κυπαρισσία: Σε γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών ανήκει ο σκελετός, «την έθαψαν πριν από 5 με 6 μήνες» (vid)

Newsroom
Κυπαρισσία: Σε γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών ανήκει ο σκελετός, «την έθαψαν πριν από 5 με 6 μήνες» (vid)
«Εγώ πιστεύω ότι αυτός της έχει κάνει κακό», λέει ο γιος της αγνοούμενης. Κλειδί τα αποτελέσματα του DNA για να επιβεβαιωθεί αν πράγματι η σορός ανήκει στη 42χρονη. 

Σε γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών και ύψους γύρω στο 1 μέτρο και 61 εκατοστά ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε χθες το πρωί θαμμένος σε αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ιατροδικαστής του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιάννης Δούζης.

Σύμφωνα πάντα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, «ο χρόνος ενταφιασμού προσδιορίζεται πριν από περίπου πέντε με έξι μήνες». Επίσης, ο κ. Δούζης είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι «δεν εντοπίστηκαν κακώσεις στον σκελετό, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν έγινε ή όχι κάποια εγκληματική ενέργεια».

Ακόμη ανέφερε ότι «έχω παραδώσει δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις» και θα πραγματοποιηθούν και εξετάσεις DNA, μέσω των ιστών που έχουν βρεθεί.

Αναζητείται από τις Αρχές ο 39χρονος ρουμανικής υπηκοότητας ως ύποπτος για την εξαφάνιση της 42χρονης Μόνικα Γκιους, μετά τον εντοπισμό του σκελετού.

«Εγώ πιστεύω ότι αυτός της έχει κάνει κακό», λέει ο γιος της αγνοούμενης.

Ο γιος της αγνοούμενης, από το Λονδίνο, μίλησε στην εκπομπή του Mega «LIVE NEWS», για τον σύντροφο της μητέρας του, που πριν από λίγους μήνες έφυγε άρον άρον για την Ρουμανία.

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που ζούσε, το τελευταίο βράδυ τους είδανε μαζί τον Φεβρουάριο, μαζί εξαφανιστήκανε και προφανώς κατά την άποψή μου, την σκότωσε και την έθαψε εκεί».

Το «ένοχο» τηλεφώνημα σε φίλο του

Το θρίλερ εντείνεται μετά από όσα λέει ένας άνθρωπος του χωριού, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Όπως λέει, ο Ρουμάνος που έφυγε χωρίς καν να μαζέψει τα ρούχα του, του τηλεφώνησε ρωτώντας εναγωνίως αν η αστυνομία έχει ερευνήσει το σπίτι.

«Είχε τηλέφωνο δικό μου και με πήρε από Ρουμανία μια φορά, και μου είπε, αν το σπίτι είναι με κόκκινη ταινία. Του λέω, "Δεν ξέρω". Του είπα, "Είσαι δολοφόνος" γιατί έλειπε αυτή μέρες. Και από τότε δεν με ξαναπήρε».

-Σας είχε πάρει τηλέφωνο για το αν πήγε η αστυνομία στο σπίτι;

«Ναι, ναι. Εγώ δεν πήγα. "Δεν πάω εγώ απάν’ του λέω (σ.σ. στο σπίτι) γιατί ήξερα ότι είναι… Μαλώνανε συνέχεια».

Πηγή φωτογραφίας: gargalianoionline.gr